Şenol Güneş’ten Caner Erkin açıklaması: ”Ben kadroya almadım” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş’ten Caner Erkin açıklaması: ”Ben kadroya almadım”

Share This

Beşiktaş’ın teknik patronu Şenol Güneş, A Milli Takım’ın başına neden geçmediği konusuna açıklık getirdi. Adı milli takımla anılan ve Beşiktaş’la sözleşmesi uzatılan teknik direktör Şenol Güneş, Milliyet’e röportaj verdi.


İşte Şenol Güneş’le yapılan o röportajdan bir kısım:

siyahlabeyaz | Süper Lig’de üst üste ikinci şampiyonluğun kazanıldığı Gaziantepspor deplasmanı sonrasıydı… Şenol Güneş, İstanbul’a dönüş uçağında ilginç ifadeler kullanmıştı… “Önemli olan Güneş sistemini bozmamak. Yıldızlar gelip, geçer” diyen Güneş sadece yönetime değil, tüm kamuoyuna mesajlar göndermişti.


‘Çürük elmaları ayıklarım’

“Caner’i ben kadroya almadım. Hareketlerine kızıyoruz fakat ondan hemen vazgeçemeyiz. Çağırır, konuşurum. Elmaları temiz tutmak benim görevim. Ne yaparım gerekirse, çürük elmaları ayıklarım.”

Röportaj sırasında sohbetimizin yönünü değiştirmek için konuyu hocanın beklemediği bir anda PFDK’nın 6 maç ceza verdiği Caner Erkin’e getirdik.

Daha sözümüzü bitirmeden ne sorulacağını anlayan tecrübeli teknik adam, “Monaco maçı öncesi Caner’i ben kadroya almadım. Ama beni kimse aramadı. Çünkü tek karar verici benim! Bana kulüple ilgili bir şey sorulduğunda ‘niye bana soruyorsunuz’ derim. Caner’in hareketlerine kızıyoruz. Ama ondan hemen vazgeçemeyiz. Çağırır, konuşurum. Elmaları temiz tutmak da benim görevim. Ne yaparım gerekirse, çürük elmaları ayıklarım. Caner’i kadroya almadım, herkes yöneticilere soruyor. Bana sorun, o kararı alan benim. Ama öyle yapmıyorlar” dedi.

Kaynak: bjk.org