"Bitmek bilmeyen Beşiktaş atakları... Maç bitsin diye dua ettim" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Bitmek bilmeyen Beşiktaş atakları... Maç bitsin diye dua ettim"

Share This

Futbol dünyasının sevilen yüzlerinden Abdurrahim Albayrak, Galatasaray gündeminde yer alan gelişmeler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. 


siyahlabeyaz | Galatasaray'ın eski yöneticisi Albayrak'ın; Tudor'dan Fatih Terim'e, Sabri'den Sneijder'e kadar birçok konuda flaş ifadeler kullandığı programda Beşiktaş ile ilgili sözleri ise dikkat çekti.


Albayrak'ın TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programında yaptığı açıklamalardan bazıları şöyle...

"Alanya ve Beşiktaş maçı Galatasaray'ın hocası için son maç derseniz, Beşiktaş maçı için futbolculara bir koz olur. Oynayan ve oynamayanlar olur. Tudor'a kadar yönetimin çok hatası var." diyerek sözlerine başlayan Albayrak, Tudor'un gönderilmesi konusunda ise "çok geç kalındı" ifadesini kullandı.

Albayrak ayrıca, "Alanyaspor ve Sivas maçında yıldız Yasin. Beşiktaş maçında Yasin yoktu. Muslera'nın hatalı golden sonra üzüntüsü beni bitirdi. Son dakikalarda bitmek bilmeyen Beşiktaş atakları... İlk defa bir Galatasaray maçı bitsin diye dua ettim. Bir taraftan Quaresma, bir taraftan da Babel ve Gökhan Gönül, rüzgar gibi geliyorlar. Sabri ve Hakan Balta'yı koysan; vallahi de bunlardan iyi oynardı." ve "Cenk Tosun'u biz de düşünüyorduk. Olağanüstü kendini geliştirmiş. Allah yolunu açık etsin. Galatasaray bu değil! İkinci yarı son 30 dakika yoktu. Biz de bunları yapıyoruz. Beşiktaş bizim sahamıza gelince sanmıyorum Şenol Güneş böyle açıklaması yapsın. Kendini hiç suçlamıyor ve oyunculara suç atıyor. Tudor iyi bir çalıştırıcı ama oyun okumada benim gözümde 'sıfır'" açıklamalarını yaptı...

Siyahlabeyaz