FLAŞ | Beşiktaş'a geliyor! Vida veda etti ve başkandan açıklama! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida, Dinamo Kiev'e resmen veda etti. Başkan Igor Surks Partizan maçının ardından açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Transfer gündeminde Ocak ayında takıma katılması beklenen Domagoj Vida, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev - Partizan maçının ardından taraftarlara ve takım arkadaşlarına veda etti. Sakatlığı nedeniyle maçın kadrosunda yer almayan Vida takım arkadaşlarıyla da vedalaştı.


Beşiktaş Vida'yı transfer ediyor mu?
Öte yandan maçın ardından Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, Domagoj Vida hakkında açıklamalarda bulundu. Surkis yaptığı açıklamada, "Doğal olarak büyük bir kayıp. Vida bizim lider futbolcumuz. Taraftarlara ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Ona sadece teşekkür etmek istiyorum. Kalmasını istiyordum ama farklı bir yol istedi. Bir ailesi, çocukları var ve geleceği var. Mali olarak Beşiktaş'ın önerdiği sözleşmeyi kulübümüz veremez. Vida'nın buradaki futbolunun devam ettirmesini umuyor ve kendisine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Domagoj Vida kimdir, kaç yaşında, kariyeri?
1989 doğumlu Vida Hırvatistanlı bir futbolcu. Stoper dışında sağ ve sol bekte de forma şansı bulabilen başarılı futbolcu daha çok stoperde görev yapıyor. Domagoj Vida, bu sezon Dinamo Kiev formasıyla 18 maça çıktı ve 2 kez gol attı.





Kaynak : Futbol Arena Dış Haberler