Dinamo Kiev'den bir Vida açıklaması daha: 'Takıma veda etmedi.' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dinamo Kiev'den bir Vida açıklaması daha: 'Takıma veda etmedi.'

Share This

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Aleksandr Khatskevich'ten bir Vida açıklaması daha geldi.


siyahlabeyaz | Devre arasında Beşiktaş'a imza atmasına kesin gözüyle bakılan Vida, Ukrayna'da sezonun sona ermesiyle birlikte tatile çıktı.


"Vida takıma veda etmedi"
Hırvat savunma oyuncunun son durumuyla ilgili bilgiler veren Khatskevich, "Vida şu anda tatilde. 25'inde geri dönmesi için sözleştik. Tesislerden ayrılırken takıma veda etmedi, çünkü dönecek. Ama bu dönüşünde arkadaşlarına veda mı edecek yoksa bizde oynamaya devam mı edecek bu tamamen ona bağlı" ifadelerini kullandı.

"Vida'nın kalmasını isterim."
Belaruslu teknik adamın bu sözleri üzerine, "Başka bir deyişle Igor Surkis'in yeni teklifini mi düşünecek?" sorusu soruldu. Khatskevich, "Teklifi yorumlayacak durumda değilim. Bu başkanla oyuncu arasında. Ama ikilinin bir araya gelerek gelecek adına görüştüklerini biliyorum. Hoca olarak elbette ki Vida'nın takımda kalmasını isterim. Fakat şu anda her şey Vida'nın vereceği cevaba bağlı" dedi.


Alternatif isimleri belirlediler!
44 yaşındaki teknik adam Vida'nın ayrılma ihtimaline karşı iki oyuncuyla yakın temasta olduklarını söylerken isim vermekten kaçındı. 


Khatskevich geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da Vida ile tekrar görüşeceklerini dile getirmişti. 

Beşiktaş kaleci Antrenörü Mrmic de Hırvat yıldızın 3 Ocak'taki Antalya kampına katılacağını söylemişti.

Kaynak : Ajansspor