Ergin Keleş'ten flaş Beşiktaş ve Kone sözleri! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sivasspor forması giyen forvet oyuncusu Ergin Keleş, Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig’in 17.haftasında oynayacakları maç öncesi konuştu. İyi bir maç oynamak istediklerini belirten 30 yaşındaki futbolcu, ligdeki hedefleri ve kendi performansı hakkında da çok çarpıcı sözler kullandı. 


siyahlabeyaz | Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Demir Grup Sivasspor’un tecrübeli ismi Ergin Keleş’in açıklamaları şu şekilde.


“Beşiktaş maçını iyi bir fırsat olarak görüyoruz”
Sivas’ta havalar oldukça güzel. Normal şartlarda çok soğuk olması gerekiyor. Geçen sene öyleydi. Hoş bir hava var. Takımımıza gelince, çok daha güzel bir hava var. Geçen hafta son dakikada gol yedik ama deplasmandan 1 puan aldık. Ligde daha fazla puan alabilirdik. Birliktelik anlamında çok iyi durumdayız. Beşiktaş maçını çok iyi şekilde geçmek ve iyi futbol oynamak istiyoruz. Her maçı kendimizi geliştirme fırsatı olarak görüyoruz. Bence, bizim adımıza güzel bir maç olacak.

Teknik direktör Samet Aybaba hakkında…
Samet Aybaba hocamız, çok tecrübeli bir teknik adam. Beşiktaş ile özdeşleşmiş bir isim. Eski takımına karşı oynayanlar eski takımlarına karşı biraz daha hırslı olurlar. Samet hoca çok tecrübeli ve şöyle oynayalım, böyle oynayalım diye baskı altına almıyor. Yapmamız gerekenleri, yapmamamız gerekenleri anlatıyor.


“Kone grip bile olmuyor”
Kone, grip bile olmuyor. Yani grip olsa belki oynama fırsatı bulacağım (gülerek). Tabi ki çalışıp bekleyeceğiz. Bir Türk çocuğu olarak Cenk Tosun’un performansından mutlu oluyorum. Bu bir örnek tabi. Elbette insan çok çalışmak zorunda. O an geldiğinde hazır olma mecburiyeti var. Gelecek fırsatı elbette bekliyoruz.


Ergin Keleş’ten öz eleştiri
Futbolda ben düşündüğüm, hayal ettiğim noktada değilim. Elbette ilk sorumlu benim. Belki de yeterince çalışmıyorum, işime kendimi vermiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Futbol bireysel bir oyun değil. Takım oyunu. Hocamız tercihini yapıyor.  Sonuç itibarıyla Sivasspor’un gösterdiği performans da hocamızın haklı olduğunu gösteriyor.

Sivasspor, sezon sonuna nerede olur? İlk 7’nin içinde oluruz diye düşünüyorum. Ligin ikinci yarısı çok daha çetin geçiyor. Puan almak zorlaşıyor. Futbolumuzu geliştirmemiz ve üzerine koymamız gereken noktalar var. İlk 7 içinde ligi bitireceğimize inanıyorum.


Cumhuriyet Bayramı mesajı hakkında…
Benimle ilgili övgüler duymak elbette beni memnun ediyor ama üzerinde çok durmamak lazım. 29 Ekim mesajı normal bir mesajdı. Her Türk gencinin tarihine sahip çıkması, gurur duyması ve tarihini bilmesi gerekiyor. Sadece bu kadar.

Kaynak : Ajansspor Özel Haber