SON DAKİKA | Eski Beşiktaşlı Mario Gomez'den sürpriz transfer! 3 milyon euroya... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Eski Beşiktaşlı Mario Gomez'den sürpriz transfer! 3 milyon euroya...

Share This

Son dönemde ismi yeniden Türkiye futbol piyasasında anılmaya başlanan Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez'le ilgili flaş bir transfer gerçekleşti.


siyahlabeyaz | Bugün Bild gazetesinin haberine göre 32 yaşındaki oyuncunun devre arasında Stuttgart'ın yolunu tutacak açıklamasının ardından Wolfsburg ile Stuttgart'ın bu transfer için 3 milyon euroya anlaştıkları resmi hesaplardan açıklandı...


Ve Gomez geri dönüyor!
2001'de Stuttgart altyapısına transfer olduktan sonra 2005'te A Takıma çıkan Gomez, 2009'da ise 30 milyon euro bedelle Bayern Münih'in yolunu tutmuştu.

2015-16 sezonunda Beşiktaş forması giyen Alman oyuncu bu sezon 12 Bundesliga maçında forma giyerken 1 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.

Gomez'in yeni takımı Stuttgart 17 haftası geride kalan Bundesliga'da topladığı 17 puanla küme düşme hattının iki basamak üzerinde 14. sırada yer alıyor.

Ayrıca Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez, 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Stuttgart'a transfer olduğu resmi hesaplardanda açıklandı... Gomez 2020 yılına kadar Stuttgart forması giyecek!

İşte o paylaşım :




Siyahlabeyaz