Manisa, Beşiktaş'ı Galatasaray'dan fazla zorladı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Cumartesi akşam Galatasaray’ı 3-0 yenerken, 9-0 biten Manisaspor maçının istatistikleri ile karşılaştırılınca ilginç benzerlikler dikkat çekti...


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Cumartesi akşam Galatasaray’ı 3-0 yenerken, 9-0 biten Manisaspor maçının istatistikleri ile karşılaştırılınca ilginç benzerlikler dikkat çekti... siyah-beyazlılar Manisaspor karşısında yüzde 60 topa sahip olurken Galatasaray karşısında bu oran yüzde 59’du.


Siyah-beyazlılar Manisa maçında 21 şut atarken, Galatasaray maçında 29 şut attı. Manisa’dan 7, Galatasaray’dan ise 9 şut yedi. Manisa maçında yüzde 85 isabet yüzdesi yakalayan Beşiktaş, Cumartesi akşam ise yüzde 84’de kaldı. Manisa’yı 78’de, Galatasaray’ı yüzde 77’de tuttu. Beşiktaş, Manisa’ya 5, Galatasaray’a 9 korner atarken, Manisa’dan 1, Galatasaray’dan 2 korner yedi.

Manisa maçında 24’te 7, derbide 29’da 9 orta yaptı. Manisa’ya 13’e 1, Galatasaray’a ise sadece 7’ye 1 isabetli orta yaptırdı.


Kaynak : Fotospor