Abdullah Avcı’dan Beşiktaş sözleri! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, turuncu-lacivertli takımın ikinci yarı hazırlıklarına devam ettiği Antalya’nın Belek Turizm Merkezi’nde Beşiktaş ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...


siyahlabeyaz | Süper Lig'in tecrübeli teknik adamı, Cenk Tosun’un Everton’a transferini de değerlendirdi.

“BEŞİKTAŞ BİRİSİNİ YOLLAR DAHA DEĞERLİSİNİ GETİREBİLİR”
Abdullah Avcı, golcü oyuncusu Cenk Tosun’u Premier Lig ekiplerinden Everton’a göndermesinin Beşiktaş’ın şampiyonluk iddiasını etkilemeyeceğini söyledi.


Büyük takımların şampiyonluk yarışının içinde olacağını belirten Avcı, “Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüpler bu kültüre sahip oldukları için şampiyonlukların içinde olacaktır. Beşiktaş birisini yollar daha değerlisini getirebilir. Dört büyükler yarışın içinde olacaktır. Son iki senenin şampiyonu, oyuncu kalitesi yüksek bir kulüpten bahsediyoruz.” şeklinde konuştu.

Cenk Tosun’un, Gaziantepspor’dan bu yana tanıdığı bir isim olduğunu anlatan Avcı, şunları kaydetti:
“Kendisini devamlı geliştiriyor. Buna saygı gösteriyorum. Hep özel ve ekstra çalıştığını duyduk. Dünyanın en önemli liginde neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz. Başarılı olup olamayacağını performansı belirleyecektir. Arda, Atletico’ya gittiğinde Barcelona’ya gideceğini kim tahmin edebiliyordu? Atletico’da UEFA Kupası’nı kazandı, Şampiyonlar Ligi’ni son saniyede kaybettiler, Süper Kupa, La Liga şampiyonluğu, Arda’yı Barcelona oyuncusu yaptı. Bu anlamda da Cenk’in performansı belirleyici olacaktır."

Siyahlabeyaz