Ali Ece: "Talisca Reloaded" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Siyah beyazlı taraftarların sevdiği isimlerin başında gelen Ali Ece, dün akşam oynanan Antalyaspor - Beşiktaş maçını yorumladı.


siyahlabeyaz | İşte Ali Ece'nin köşe yazısı...


Talisca Reloaded
‘Fişek’ lakaplı Caner, 11’e iyi bir dönüş yaptı. Lakin asıl fişek gibi olan Talisca’ydı. Devler Ligi maçlarındaki gibi hırs ile yeteneğini birleştiren Brezilyalı sadece golleri atmakla kalmadı. Gerçekten de yarı 2. forvet, yarı oyun kurucu gibi oynamayı başararak Beşiktaş hücumlarının anahtar ismi oldu. Böylece ezbere ortalar daha az yapılmaya başladı. Quaresma uzun süre sonra deplasmanda asist yaparken Talisca’yı görerek yaptığı ortaların benzerini ezbere doldurmalara tercih etmeli.

Negredo yetmeyebilir
Negredo halen Beşiktaş’ın oyununa yüzde 100 adapte olmuş değil. Zaman zaman sırtı dönük çok iyi işler yaptı. Fakat topu alıp gitme konusunda Manchester City’deki seviyesinden uzakta, o konuda Cenk’i mumla arattı. Bir de Beşiktaş özellikle ilk yarıda topsuz oyunda kötüydü. Geri koşmalarda hem yeterince hızlı değildi hem de sayısal açıdan eksik kaldı. Ucuz top kayıpları pahalıya patladı, takımı yordu. Sezonun kalanı için çözülmesi gerek bir sorun bu.

Gecenin sorusu
2 as stoperin yokken 4.2 milyon Euro bonservis bedeli ödediğin ‘alternatif stoper’ Mitroviç’in yine 11’de yer bulamaması ya da yer alamayacak kalitede olması. Üstelik aynı dili konuşan Vida ilk
maçına çıkarken!

Maçın starı
Talisca, geçen sezonun 2. yarısında gösterdiği performansla hem UEFA hem de Türkiye liginde büyük fark yaratmıştı. ‘O fark’ seviyesine yakındı. 90+3’teki vuruşunda adeta kramponundan
yetenek fışkırdı!

Maçın olayı
Halis Özkahya, zeminden bile kötüydü. Biri sürü hata yaptı. İkisi çok netti: 1-Talisca’nın iptal edilen golü dünyanın her liginde geçerli sayılır. 2-Medel’in elle müdahalesinde penaltı çalmalıydı.

Kısa mesaj
Beşiktaş 3 kulvarda birden sadece Negredo ile hedeflediği başarıyı ıskalar. Yeni kaliteli santrfor transferi şart!

Kaynak : Fanatik / Ali Ece