Balotelli için hocanın tüm endişeleri giderildi... İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Balotelli için hocanın tüm endişeleri giderildi... İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Share This

Siyah beyazlıların sevdiği isimlerden olan Serdar Sarıdağ Beşiktaş'ın transfer gündemi ile ilgili merak edilen konuları sosyal medya hesabından paylaştı...


siyahlabeyaz | Özellikle Everton'a transferi artık son aşamaya gelen Cenk Tosun'un yerini doldurabilecek hücum oyuncusu için arayışlarını sürdüren ve bu anlamda İngiltere'ye çıkarma yapan Başkan Fikret Orman ve Umut Güner'in çalışmaları hakkında bilgi veren Sarıdağ hesabından şu paylaşımları yaptı...


En önemli 6 isim...
Cenk Tosun'un gitme ihtimali nedeniyle forvet arayışlarında olan Beşiktaş, bir çok ismi listeledi. Bu isimlerin çoğunu sizlerde biliyorsunuz. Slimani, Giroud, Gignac, Demba Ba vs vs

Balotelli de, bu listede var olan isimlerden biri. Kaldı ki Balotelli geçen yaz döneminde de vardı. Bir de İbrahimovic ismi ayni dönemlerde listede yer aldı.

İbrahimovic gelmeye hazır...
Zlatan için hazırlanan hem sağlık hem de bütçe raporları, bazı riskleri yanında taşıyordu. Balotelli için ise hocanın çekinceleri vardı. Ama bu endişeler giderilmiş durumda.

Beşiktaş Yönetimi aynı zamanda Zlatan'ın da menajeri olan Mino Raiola ile, Londra'da buluşacak. Oyuncu Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor. Şartlar konuşulacak.

Alternatifler Ba ve Slimani
Slimani ve Demba Ba şu an için Balotelli'ye alternatif olarak belirlenmiş isimler. Tabi bütün bunların gerçekleşmesi için Cenk'in takımdan gitmesi lazım. Londra seyahatinde, yönetim bu pazarlığı da mutlu sonla noktalamaya çalışacak.

Cenk'in gitmesi durumunda, Beşiktaş Yönetimi, Balotelli'nin işini en kısa sürede bitirmeye uğraşacak. Oyuncunun Antalya kampına yetiştirilmesine çaba harcanıyor.

Aksi durumda alternatif isimler devreye girer lakin Beşiktaş Yönetimi, Balotelli'yi almayı çok istiyor. Şenol Güneş iyi ikinci baharını yaşaması durumunda, yönetim bu oyuncuyu astronomik bir rakama tekrar Avrupa futboluna kazandırmak istiyor.

Cenk Tosun için pazarlıklar yarın da devam edecek. Görünen tablo şimdilik olumlu. Fakat ıslak İmza olmadan bu işlere bitti gözüyle bakılmaz. Cenk, Everton'a giderse beklenen domino etkisi anında başlar.

Kaynak : Serdar Sarıdağ Sosyal Medya Hesabı