FLAŞ | Şenol Güneş : "Ben oyunculara teklifte bulunmam, Küçük işlerle uğraşmam" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Şenol Güneş : "Ben oyunculara teklifte bulunmam, Küçük işlerle uğraşmam"

Share This

Nevzat Demir Tesislerinde yapılacak antrenman öncesi basın mensupları ile buluşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalarda bulundu...


siyahlabeyaz | İşte Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları...


"Vida'nın ismi güzel. Malzeme çıktı bize. Gayet iyi, uyumlu. Fizik olarak da hazır, anlayış olarak da hazır. Zaten tecrübeli bir oyuncu. Oyun yapısı olarak sahada geriye sarkmaları oldu. O da bir süreç."

"Giden, gelenden çok, eldekilerin kıymetini bilelim. Ama giden gelenler de olabilir."

"İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Gidenler ve gelenler ile ilgili çok spekülasyonlar oluyor. (Quaresma ve Negredo). Benim teklif ettiğimi söylüyorlar oyuncu almak ile ilgili. Öyle bir şey olsa, kulübe söylerim. Kulübün profesyonel oyuncusu, zaten mevki olarak fazla olduğumuz bir yerde teklif yapmam mümkün mü?"


"Her gün bir yenilik yapmak adına değişik ve güzel buluyorum (Come to Beşiktaş lansmanı). Ben pazarlamayı da önemsiyorum ama kulübü daha önemsiyorum. Takım iyi olduğunda da pazarlama kolay olur."

"Yeni transferimiz var, Gökhan Töre geldi. Hayırlısı olsun. Çok uzun süredir bizden ayrıydı ama durumu iyi. Tesise alışsın, bize alışsın."

"Cenk ilk maçına göre olumsuz değildi. Rakip daha iyiydi. Everton'ın savunma ağırlıklı oynaması etkiledi. 2 yıldan beri geliştirdiği top saklama, orta sahayla bütünleşme gibi şeyleri yapmaya çalıştı. İyi işler yapacağını düşünüyorum."

"Cenk Tosun'u top saklama, takıma uyum olarak ilk maçı için olumsuz bulmadım. Olumlu işler yaptığını düşünüyorum. 2 yıldan beri geliştirdiği önde top saklama ve orta saha ile bütünleşmeyi yapmaya çalıştı. O ligde oynayacak kalitesi var."


Siyahlabeyaz Özel