“Beşiktaş formasını seve seve giyerim” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Brezilyalı forvetle artık her konuda anlaşan Beşiktaş, transferi bitirmek için Alanyaspor ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor.


siyahlabeyaz | Akdeniz ekibi, geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan yıldız futbolcu için 4 milyon Euro talep etti. Siyah-beyazlılar ise rakamı 2 milyon Euro seviyesine çekmeye çalışıyor. Ama Alanya bu rakamı beğenmedi.


Cenk Tosun’un gidişi sonrası, takıma tecrübeli bir forvet kazandırmak isteyen Beşiktaş yönetimi, İngiltere’de Slimani, Giroud, Welbeck ve Sakho için yaptığı görüşmelerde yüksek rakam engeline takılınca, rotasını Türkiye’ye çevirmişti… Siyah-beyazlılar, hedeflerindeki ilk isim olan Vagner Love’la prensip anlaşmasına vardı… Alanyaspor’la 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı golcünün, “Kulübümle anlaşırsanız seve seve Beşiktaş formasını giyerim” dediği öğrenildi. Oyuncu ile anlaştıktan sonra Alanyaspor’la pazarlıklara başlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve ekibi, talep edilen 4 milyon Euro bonservis bedelini, 2 milyon Euro seviyesine çekmeye çalışıyor…

Görüşmelerin sürdüğü ve siyah-beyazlıların bu transferi hafta içerisinde bitirmeyi planladığı ifade edildi. Love’ın da Alanyaspor yönetiminden bonservisi için kolaylık talep ettiği gelen bilgiler arasında.

23 golle geçen sezon Süper Lig’in en skorer futbolcusu olan Love, bu sezon ise 14 maçta 11 kez ağları sarstı. Brezilyalı, Türkiye Kupası’nda da 1 gol attı.

Kaynak : Sabah