Beşiktaş İngiltere'ye kamp kurdu! Yönetim alternatifleri 2'ye indirdi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş İngiltere'ye kamp kurdu! Yönetim alternatifleri 2'ye indirdi...

Share This

Cenk Tosun’un yerine yeni bir forvet arayan Kara Kartal, Başkan Fikret Orman önderliğinde İngiltere’de adeta kamp kurdu. Öncelikli hedef ise West Ham United’dan Sakho, Leicester City’den de Slimani olacak.


siyahlabeyaz | - Sezonun ikinci yarısı öncesi Cenk Tosun’un boşluğunu bir an önce doldurmak isteyen Beşiktaş, forvet konusunda birçok ismi gündeme almıştı.


Başkan Fikret Orman ve yöneticilerden Umut Güner ile Şafak Yazıcıoğlu’nun, İngiltere’nin Başkent’i Londra’da adeta kamp kurdukları belirtildi. Gündemdeki oyuncularla ilgili temasların sürdüğü öğrenilirken, öncelik verilen isimlerin West Ham United’dan Diafra Sakho, Leicester City’den de İslam Slimani. Kartal’ın, 29 yaşındaki Cezayirli forveti Slimani’yi satın alma opsiyonlu kiralamak istediği, Leicester’ın kiralama bedeli olarak 3 milyon Euro talep ettiği bildirildi. Başkan Orman’ın ise “1 milyon Euro kiralık, sezon sonunda bonservisini 7 milyon Euro olarak belirleyelim” yanıtını verdiği, taraf arasındaki pazarlıkların da tüm hızıyla devam ettiği gelen haberler arasında yer alıyor.

Gözler David Moyes’ta
Gündemdeki bir diğer önemli isim Diafra Sakho için kulübü West Ham United, bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro talep etti. Kara Kartal da, Sakho’yu kiralık olarak almak istediğini West Ham’a iletti. İngiliz ekibinin kurmaylarının sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ancak 2 yıl uzatma opsiyonu bulunan 28 yaşındaki futbolcuyla ilgili verilecek kararı, teknik direktör David Moyes’a bıraktığI belirtildi. Bu sezon Premier Lig'de 14 maça çıkan ancak bunların hiç birinde ilk 11'de oynayamayan Sakho'nun geleceğinin ne olacağı merak konusu. Kartal ise bir an önce forvet transferini netleştirmek istiyor.

Kaynak : Fanatik