Beşiktaş'ın Kramaric teklifine şaşırtan cevap! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Hoffenheim'den Hırvat golcü Andrej Kramaric'in fiyatını sorarken, golcü oyuncunun kulübünden şok bir cevap aldı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Cenk Tosun'u Everton'a satmasının ardından golcü transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal bu doğrultuda son olarak Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'in Hırvat yıldızı Andrej Kramaric'e teklif götürdü.

Beşiktaş'ın Kramaric transferinde son durum
26 yaşındaki Hırvat golcü için fiyat soran Beşiktaş yöneticileri beklemedikleri bir cevapla karşı karşıya kaldı. Hoffenheim yetkilileri Kramaric için gelen 27 milyon euroluk resmi teklifi Beşiktaş yöneticilerine gösterirken, 30 milyon euronun üzerinde bir teklifi kabul edebileceklerini ilettiler.

Beşiktaşlı yöneticiler bu cevap üzerine görüşmeyi sonlandırırken daha uygun maliyetli bir oyuncu arayışlarını sürdürdü.

Andrej Kramaric kimdir? Kaç yaşında, attığı goller
26 yaşındaki Hırvat golcü kariyerine Dinamo Zagreb altyapısında başladı. 2009 yılında A Takım'a yükselen futbolcu Dinamo Zagreb'in pilot takımı olan Lokomotiva'da 3 sezon forma giydi. 2013'te Rijeka'ya, geçen yıldız oyuncu burada 18 maçta attığı 21 golle yıldızlaştı ve Leicester City'e 9 milyon euroya transfer oldu. Kramaric Premier Lig'de beklentileri karşılayamazken, Hoffenheim'a önce kiralandı ardından da 10 milyon euro bonservis karşılığında satıldı. Kramaric geçen sezon Bundesliga'da 15 gol atarak yıldızlaşmıştı ancak bu sezonun ilk yarısında 2 gol atabildi.


Kaynak : Futbol Arena