Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'ta işlem tamam! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'ta işlem tamam!

Share This

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Oğuzhan Özyakup ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak.


siyahlabeyaz | Güney Afrika seyahatine çıkmadan önce Oğuzhan Özyakup’u Umut Güner’e emanet eden Başkan Fikret Orman’ın yüzünü güldüren bir gelişme yaşandı… kaptan ile siyah-beyazlı formayı 5 yıl daha giymek üzere prensip anlaşmasına varıldı.


Fikret Orman’ın Oğuzhan’a daha önce verdiği ''5 büyük takımdan (Real Madrid, Barcelona, PSG, M.United ve Chelsea) teklif gelirse 15 milyon Euro’ya seni  göndereceğim'' sözü etkili oldu. Şu an da 1.1 milyon Euro’ya oynayan Oğuzhan’a Babel’in aldığı 2.1 milyon Euro’dan fazlası verilecek. Ama yılda 4 milyon 350 bin Euro verilen Negredo kadar ödenmeyecek. Rakam tam olarak netleşmese de Oğuzhan’ın bonuslar dahil 3 milyon Euro’ya yakın bir rakam kazanacağı ise gelen bilgiler arasında.

Bu arada Orman’ın Oğuzhan’ın sözleşmesine serbest kalma bedeli yazdırmayacağı, teklif getiren takıma göre oyuncusu için en uygun şartları oluşturma sözü verdiği bildirildi.

Kaynak : Fotospor