Beşiktaş'ta Stefano Okaka transfer iddiası - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın forvet transferinde sürpriz iddia! Siyah beyazlıların alternatifler arasına Watford'den Stefano Okaka'yı aldığı iddia edildi. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında forvet arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar Javier Hernarndez'i listenin başına alırken, yıldız futbolcunun kulübüyle anlaşmaya vardı. Meksikalı oyuncuyla da görüşmelerine devam eden Beşiktaş'ın alternatifler listesinde Watford'de forma giyen Stefano Okaka olduğu öne sürüldü. BJK Transfer Haberleri FutbolArena'da!


Beşiktaş forvet transferinde son dakika haberleri

Cenk Tosun'un yerine bir golcü arayan siyah beyazlıların listesindeki alternatifleri arasında Watford'de forma giyen Stefano Okaka olduğu iddia edildi. Fotomaç muhabiri Turgay Demir, A Spor'da "Artı Futbol" programında Beşiktaş'ın Stefano Okaka ile ilgilendiğini iddia etti.

"SOMUT BİR GELİŞME YOK"
Watford'de forma giyen Stefano Okaka'yı listesine alan siyah beyazlılar henüz bu futbolcuyla ilgili somut bir girişimde bulunmadı. Welbeck ve Javier Hernandez üzerinde yoğunlaşan siyah beyazlıların transferdeki ilk hedefi ise Javier Hernandez.

Stefano Okaka kimdir?
2016 yılında Anderlecht'ten Watford'e transfer olan Stefano Okaka 28 yaşında ve 1.86 boyunda. Santrfor mevkinde forma giyen Okaka bu sezon Premier Lig'de 7 maça çıktı ve 1 gol attı.

Kaynak : Futbol Arena