Beşiktaş'tan sürpriz forvet hamlesi! Eski aşk yeniden mi alevlendi? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan sürpriz forvet hamlesi! Eski aşk yeniden mi alevlendi?

Share This

Geçtiğimiz günlerde Domagoj Vida'ya imza attıran Beşiktaş'tan şok Mario Mandzukic hamlesi geldi.


siyahlabeyaz | Dinamo Kiev ile sözleşmesi sona eren Hırvat stoperi renklerine bağlayan siyah beyazlı ekip forvet transferi için de girişimlerini sürdürüyor.


İtalyan basınında yer alan habere Beşiktaş, eski gözdesi Mario Mandzukic için bir kez daha Juventus'un kapısını çaldı. Fakat Torino ekibinin Mandzukic'i bırakmaya niyeti olmadığını Beşiktaş'a ilettiği kaydedildi.

Domagoj Vida düzenlenen imza töreninde Mandzukic hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Mandzukic ile görüştüm o da bana söyledi "inanılmaz bir takıma gidiyorsun" dedi. Şu an o Juventus'ta oynuyor ve buraya gelmesi çok zor."

Vida'nın menajeri Uğur Avadan da konuyla ilgili Radyospor'a şu açıklamalarda bulunmuştu: "Mandzukic transferi Beşiktaş için mantıklı olmaz çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynayamaz bu oyuncu. Beşiktaş çok planlı bir takım alacakları forveti bulmuşlardır ve kısa bir süre içinde açıklarlar düşüncesindeyim. Benim düşünceme göre 25 yaşlarında bir forvet oyuncusu alabilir

Bu sezon 23 maçta forma giyen 31 yaşındaki oyuncu 7 gol 2 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak : Ajansspor