Cenk Tosun bile bile lades dedi... "Altı pasa top gelmez, orta yapılmaz!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Tosun bile bile lades dedi... "Altı pasa top gelmez, orta yapılmaz!"

Share This

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un imza atmadan önce İngiliz ekibi hakkında uyarıldığı öğrenildi.


siyahlabeyaz | Cenk Tosun’un oynadığı futbol beğenildi ama Everton hayal kırıklığı yarattı. Ama Tosun Paşa bile bile lades dedi. Çünkü Cenk Tosun kendisine scout ekibi kurmuş ve kendisi için en uygun ekibi belirlemelerini istemişi. Everton’ın teklifi gündeme geldiğinde tuttuğu scoutlar Tosun Paşa’ya ''hayatının hatasını yaparsın'' uyarısında bulunmuştu. Önüne de istatistikler konulmuştu.


''Everton; 9.3’le Premier Lig'in en az şut atan 3’üncü takımı. Bu şutların ancak 3.3’ü kaleyi tutuyor. Bu istatistikte de Premier Ligi’in en kötü 6’ncı takımı. En kötüsü ise Everton’lı oyuncuyla sadece 0.3’le altı pastan şut atarak Premier Lig'in en zayıf ekibi.

İngiliz ekibinin gollerinin sadece 0.2’si alt pas içinden gelmesi de dikkat çekici... Yani sadece Newcastle ve Burnley’den iyiler. Seni en çok ilgilendiren ise Everton’ın orta yapan bir ekip olmaması. Maviler 0.2 orta ile Premier Ligin dibinde. Everton’a gidersen altı pasa top getirmeyen ve orta yapmayan bir takıma transfer olacaksın'' denildi.

Kaynak : Fotospor