Fikret Orman: "Basketbola da passolig geliyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Ocak sayısına röportaj verdi.


siyahlabeyaz | Fikret Orman'ın Beşiktaş Sompo Japan ve basketbolda passolig uygulamasıyla ilgili açıklamaları şöyle:

Beşiktaş Sompo Japan Ufuk Sarıca’dan sonra bir ivme yakaladı. Geçen sezon kaçan şampiyonluktan sonra bu sezon hedefi ne olarak görüyorsunuz? 
Ufuk hoca geldiği günden beri çok başarılı işler yapıyor takımımızda. Kendisine de takımımıza da güvenim tam. Bu sezon da çok iyi gidiyorlar. İnşallah daha da güzel işler yapacaklar. Bu sezon basketbolda da büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Lütfen basketbol takımımıza sahip çıkalım ve maçlara giderek destek verelim. Güzel bir salonumuz var ve tüm Beşiktaşlılar’a sesleniyorum; Ufuk Sarıca ve takımına sahip çıkalım.

Basketbolda passolig olacak mı? 
Basketbolda da passolig sisteminin olması için gerekli adımları attık. Basketbolda taraftar desteği çok önemli. Biz geçen sezon aldığımız cezadan dolayı seyircisiz maç oynadık. Ben inanıyorum ki o maçlarımız seyircili olsaydı kazanabilirdik. Artık basketbolda da futbolda olduğu gibi bir çizgiye geleceğiz ve orada da passolig uygulamasına geçeceğiz.


Kaynak : Skorer