Fikret Orman sürpriz yapabilir! Sturridge, Chicharito, Giroud… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Tosun için Everton ile anlaşan Beşiktaş, Cenk’in boşluğunu doldurmak istiyor.


siyahlabeyaz | Başkan Orman, İngiltere’de golcü transferi için görüşmeleri gerçekleştirecek.Orman, yaptığı açıklamada ‘İngiltere’ye oyuncu satmak için değil oyuncu almak için gidiyorum’ dedi.


İşte Kartal’ın listesindeki isimler…
Beşiktaş’ın hedefindeki ilk isim Leicester City’nin golcüsü Islam Slimani. Kartal, golcü oyuncuyu ilk olarak sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

İngiliz basınında yer alan bazı haberlerde ise Beşiktaş’ın Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Liverpool’un yıldızı Daniel Sturridge ile ilgilendiği yer aldı.

Kartal’ın santrfor transferi için listesinde bulunan isimlerden bir diğeri ise Arsenal’in Fransız golcisi Olivier Giroud.

Başkan Fikret Orman Chicharito ile sürpriz yapabilir. Devre arası transfer döneminde Beşiktaş ile ismi anılmasa da önceki yıllarda Siyah Beyazlı ekibin transfer listesinde yer almış bir futbolcu olan Javier Hernandez, Londra ekiplerinden West Ham United’da oynuyor. Sürekli 11 oyuncusu olmayan Chicharito, Premier Lig’de bu sezon 16 maçta forma giydi ve 4 gole imza attı.


Kaynak : Fotomaç