Cenk'e Çin'den teklif var ama... | Domagoj Vida ve Fikret Orman'ın imza töreni tüm açıklamaları... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk'e Çin'den teklif var ama... | Domagoj Vida ve Fikret Orman'ın imza töreni tüm açıklamaları...

Share This

Domagoj Vida'nın imza töreni için Başkan Fikret Orman, yöneticiler ve basın mensupları Vodafone Park'ta buluştu...


siyahlabeyaz | İmza töreni öncesi Başkan Fikret Orman ve Domagoj Vida'nın açıklamaları şöyle oldu...


Fikret Orman :
"Öncelikle iyi seneler diliyorum, mutlu bir sene olsun. 2016, 2017 gibi Beşiktaşlıları sevindireceğimiz bir yıl olsun. Seneye mutlu bir haberle başladık: Vida."

"Dönem dönem espriler yaptık olayı biraz sempatik hale çevirmeye çalıştık. Vida'ya 'Beşiktaş ailesine hoşgeldin' diyorum."

"Her zaman söylediğimiz gibi bizde imzalar kalplere atılır. Çok karakterli bir oyuncu aldık. Çok kıymetli bir oyuncu. Türkiye'den de teklifler geldi Vida'ya ama Beşiktaş'a söz verdiğini her fırsatta dile getirdi."

"Ben Beşiktaş'ta oynayacağım" dedi. İlk günden beri çizgisinden şaşmadı. Böyle karakterli bir oyuncuyu transfer ettiğimiz için çok mutluyum. Biz Vida ile görüştükten sonra Türkiye'den ve başka kulüplerden teklif aldı. Ama bize verdiği sözü tutarak karakterini gösterdi."

"Vida ile ilk görüştüğümde aramızdaki iletişimi sağlam temellere oturttuk. Oyuncuya Türkiye'den de başka yerlerden de bir çok teklifler gitti. Ancak oyuncu çizgisini hiç değiştirmedi. Kendisine teşekkür ediyorum."

"Vida ile 4.5 yıllık bir serüvenimiz olacak. siyah-beyaz Vida'ya çok yakışmış.  Siyah beyazın bu kadar yakıştığını görmemiştim. Vida'ya hayırlı olsun."


"Beşiktaş'ta transferden sorumlu olan ekibime yapmış olduğu işlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Vida bizimle 4,5 yıl birlikte olacak. Futbolu burada bıraktırırız Vida'ya biz."

"Come to Beşiktaş dünya sloganı artık. Beşiktaş'ta transfer hiç biten bir süreç değil... Bugün 3 Ocak, biz Vida ile 6 aydan önce görüşmeye başladık"

"Beşiktaş'ta transfer hiç bitmez. Bugün 3 Ocak. Ama biz Vida ile görüşmeye 6 ay önce başladık. Ara transfer daha yeni başladı. Önümüzdeki süreç ne gösterecek göreceğiz."

 Pepe de Ronaldo'ya 'Com to Beşiktaş' diyor. Dünya genelinde bir slogan artık. Esprili bir yaklaşım. Vida ile görüşmelere 6 ay evvel başladık. Beşiktaş'ta transfer hiç bitmez."

"Cenk Tosun'a Everton'dan bir teklif var ama Çin'den de 35 milyon euro'luk bir teklif var. Bunu hiç konuşmadık bile."


 "Everton'la görüşmeler sürüyor. Hayırlısı ise olur veya olmaz"

"Geldiğimiz günden bu yana ciddiyetimizi koruyoruz. Bütün adımlarımız ciddiyet üzerine gider. Uluslararası ticaret ve futbol kurallarına uygun gider. Cenk'e gelen teklifleri okuyoruz. Bunların hepsi gerçek dışıdır. Fikrimiz değişmedi."

"Cenk'in oynama isteği ve geleceği de bizim için değerli. Görüşmeler devam ediyor. Hayırlısı ise olur, hayırlısı değilse olmaz. Sezon sonuna kadar çok hedeflerimiz var. Stratejimize göre hareket ediyoruz ama şu an için bitmiş bir şey yok."

"UEFA'ya bildireceğimiz listede 14 yabancı oyuncumuz olacak. Takımda şans bulamayan oyuncularımızın da kendilerini göstermelerini umuyorum."


Domagoj Vida :
"Sayın başkanımıza transfer sürecinde göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Umut Güner'e çok teşekkür ediyorum, bütün transfer süreci boyunca ilgilendi."

"Büyük bir aileye geliyorum. Büyük bir camiaya geliyorum. 4,5 yıl sizinle birlikte olacağım. Bütün çalışanların ve Beşiktaş Kulübü'nün yeni yılını kutluyorum."

"Benimle görüşmeye geldiklerinde ben etkilenmiştim. Ailemle oturup konuştuk ve Beşiktaş'ı tercih ettik. 'Vida' kelimesinin anlamını biliyorum, bana komik geldi."


"Umut Güner'e çok teşekkür ediyorum. Büyük bir camiaya ve aileye geliyorum. 4 buçuk yıl burada olacağım. Herkesin yeni yılını kutluyorum."

"Ben milli takımda da Şampiyonlar Ligi'nde de burada mücadele ettim. Lens'le birlikte oynadım. Hep birlikte burada kendimizi kanıtlayacağız."

"Lens  eski takım arkadaşım, Mitrovic'le milli takımda takim arkadaşıyız. beşiktaşlı futbolcularla Şampiyonlar Ligi'nde olsun, Avrupa ve dünya kupalarında karşı karşıya geldim. Beşiktaş çok iyi futbolculardan kurulu bir takım"


"Adımın Türkçe'deki anlamını öğrendiğimde komik geldi."

"(Türkiye'den aldığı diğer teklifler ile ilgili) Ben artık Beşiktaş'ın futbolcusuyum ve bunlarla ilgilenmek istemiyorum."

"Bayern Münih maçı zor olacak ama bizim de hedeflerimiz var. Beşiktaş da güçlü bir takıma, iyi bir hocaya, muhteşem taraftara sahip. Bayern Münih karşısında başarılı olacağımıza inanıyorum."


"Beşiktaş taraftarı için fazla söze gerek yok. Dinamo Kiev'le oynarken Beşiktaş deplasmanına geldiğimizde, sahada 2 metre ötedeki arkadaşımı duyamıyordum."


Siyahlabeyaz Özel