Fikret Orman'dan gündeme dair çarpıcı açıklamalar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fikret Orman'dan gündeme dair çarpıcı açıklamalar...

Share This

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, beIN Sports Haber kanalına siyah beyazlıların gündemi ile ilgili tüm merak edilenler hakkında özel açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte o açıklamalardan satır başları...


”Cenk’in gitmesine rağmen kadromuz Şampiyonlar Ligi ve ligi götürebilecek seviyede. İlgilendiğimiz oyuncular var, transfer yapmak istiyoruz ancak devre arası transferleri riskli.

Türkiye’de kulüpler yanlış transfer nedeniyle batma noktasına geldi, biz ise 3 senede toplam 80 milyon euroluk satış yaptık. Cenk’i, istikbali için gönderdik. Daha büyük teklifler geldi ancak kendisi Everton’ı seçti. Burası onun evi, kapımız her zaman açık.

Arda Turan, hiç o onu demiş, bu bunu demiş diye bakacağım bir oyuncu değil. Hiç düşünmeden isteyeceğim bir oyuncu ancak şu anda gündemimizde değil.


Demba Ba, Çin’e gitti ancak hala aramızda. Sağlık durumuna göre düşünebiliriz ancak bu konuda duygusal bakamayız. Biz şampiyon olmak istiyoruz.

Transfer yapmak istiyoruz, devre arası transferler riskli. Birkaç tanesinde de başarılı olamadık. Marcelo, Babel devre arası gelmişti, bunlarda başarılıydık. Transfer yapalım diye başarısız olmak istemiyoruz.

Tosic’i çok severiz, evladımız. Resmi teklif gelmedi. Açıkçası satma fikrimiz de yok. Şahsen severim. Kamuoyu da beğenir. Duruşu var. 15 Temmuz’da tankın önünde durdu, ailemizden Tosic.


Arda Turan çok sevdiğimiz bir oyuncu, şahsen de tanırım. Pırlanta gibi çocuktur Arda, çok popüler. Kıymetli bir oyuncu, kazanılması lazım, pozitifim. Hiç düşünmeden isteyeceğim oyuncudur. Mantıklı hareket ediyoruz ama şu an gündemimizde değil.

Çocukken Monopoly oynardık. İstiklal Caddesi’ni al falan, alması da satması da çok önemlidir. Çocukken çok oynardım. Beni asıl mutlu eden şey ise ekonomik olması.

Ben birine ‘Come to Beşiktaş’ diyecek olsam… Şimdi satın alma maliyetini yükseltiriz. İmzalamadan konuşmak istemiyorum, isim vermeyeyim buradan.

Geçen rakamlar geldi, Beşiktaş sosyal medyada en hızlı büyüyen kulüp. Bakmayın diğer kulüpler rakamlar veriyorlar ama onların çoğu çakma.


Bayern Münih’in çıkacağını biliyordum.

Vida, zamanında çok yüksek bedellere uğraştığımız bir oyuncuydu. Ekonomik olarak çok uygun bir transfer oldu. Biz sabrettik, o da karakterli biri olduğunu gösterdi.

Cristiano Ronaldo’ya ‘Come to Beşiktaş’ demek isteriz ama kendisi ‘Orada Quaresma var, ben ne yapayım?’ diyor. Belki bir gün neden olmasın.

Daraldığım zaman eve giderim, müzik ve DJ’lik yaparım. Evimde DJ kabini var.

Horonu da severim, dans etmeyi de severim. Normal bir insanım. Eğlenmek, gülmek güzeldir. Stresli bir yaşamımız var.

Mutsuz filmleri hiç sevmem sadece mutlu sonla bitecek filmleri izlemeyi severim.

Sinirlenince fena sinirlenirim… Duygusal anlarımda olur, saygısızlığa hiç gelemem. En çok zekamla dalga geçilmesine kızarım.

Olmazsa olmaz üç şeyim; çocuklarım, Beşiktaş ve ülkem. Şuraya bakar mısınız? Kışın ortasındayız, Almanya’da maça gittim soğuktan öldüm. Bir de buraya bakın, cennet gibi bir ülke.”

Kaynak : bjk.org