Babacar için Fiorentina’yla görüşmeler başladı... İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Babacar için Fiorentina’yla görüşmeler başladı... İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Share This

Antalya kampında ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Vida'nın ardından takıma katılması beklenen isimler hakkında usta muhabir Fırat Günayer sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu...


siyahlabeyaz | Cenk Tosun'un Everton takımına transferinin ardından forvet arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların alternatifleri hakkında bilgiler veren Fırat Günayer şunları söyledi...

İşte Günayer'in sosyal medya hesabından aktardıkları...


Kyle Larin’le her konuda anlaşma tamam..Oyuncu gelmeyi çok istiyordu..Kulübüyle çok ufak bi kaç pürüz kaldı..Ancak Larin asıl hedef değil.. Hatta hedef golcülerden biri alınırsa, Larin’in kiralanma ihtimali de var..Tamamen geleceği yatırım amaçlı bir transfer gibi gözüküyor..

Hedefte farklı birkaç isim var..
Slimani için Leicester bonservis isterim, kiralamam deyince, listeden şimdilik çıktı.. 3 ayrı hedef olduğunu biliyorum.. Birinin ismi bugün itibariyle netleşti.. Babacar için Fiorentina’yla görüşmeler başladı..

Beşiktaş’ın uzun süredir istediği bir isim Babacar..
Oyuncunun ailesinin İtalya’dan ayrılmama niyeti vardı ancak bu sezon da 11 yüzü görmüyor ve artık siyah beyazlılara sıcak bakıyor.. Babacar’ı kiralayıp, sezon sonu satış opsiyonunu almak istiyor Beşiktaş.. Fiorentina’nın isteği var ancak rakamlar konusunda pazarlıklar sürüyor..

Hedefteki isim Ricardo Quaresma.. 
Şu ana kadar herkes büyük haberin Babacar olduğunu sanıyor değil mi? Hayır değil.. Beşiktaş bir oyuncusunu daha iyi paraya gönderebilir.. Çin kulübü 13m euro’luk teklifle Beşiktaş’ın kapısını çaldı.. Hedefteki isim Ricardo Quaresma.. Beşiktaş, Çin kulübüne, “öyle bir gündemimiz yok ama  satmayı düşünürsek, istediğimiz rakam net 20m euro” dedi.. Çin cephesi düşünmek için süre istedi..

Ancak.. Burada 2 önemli nokta var.. Q7’nin niyetinin olmaması.. Şenol Güneş’in sıcak bakmaması.. Ancak şartlar ve düşünceler değişirse, sürpriz bir Quaresma hamlesi gelebilir..

Oğuzhan'ın transferi...
Oğuzhan Özyakup’la ilgili kulübe gelen resmi bir teklif yok.. Menajerler nabız yokluyor ancak kulüp bazında hareket henüz yok..

Talisca...
Talisca konusunda Benfica’nın yine menajerler aracılığıyla bi isteği var ancak Beşiktaş sıcak bakmıyor.. Bu dönemde o mevkiye adam bulmak kolay değil..

Orkan Çınar...
Orkan Çınar için kulübe gelen 5 teklife de olumlu dönüş yapılmadı. Hoca kalsın istiyor.. Hele Q7’nin transfer durumu söz konusu olursa, asla gönderilmez..

Kaynak : Fırat Günayer Sosyal Medya Hesabı