İbrahimovic de doğru, Giroud da doğru, Welbeck de... Menajerler Beşiktaş'a teklif yağdırıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İbrahimovic de doğru, Giroud da doğru, Welbeck de... Menajerler Beşiktaş'a teklif yağdırıyor

Share This

Usta muhabir Fırat Günayer, siyah beyazlıların transfer listesindeki isimler ve basında çıkan haberler üzerine sosyal medyadaki hesabından paylaşımlarda bulundu...


siyahlabeyaz | Özellikle forvet hattı için merk edilen tüm isimler hakkında takipçilerine bilgiler veren Günayer şu paylaşımları yaptı...


Pepe, Adriano, Fabri, Atiba, Medel, Talisca, Q7, Lens, Babel, Negredo, Mitrovic, Tosic, Aras, Boyko, Vida..

Yabancı sayısı 15, olması gereken 14... Üstelik bir de Larin var. Larin gelirse 16 yabancı olacak.. Vida ve Larin'in kadroya bildirilmesi için Boyko ve Aras'ın kadroda olmaması lazım.. Hedeflenen bu iki ismi göndermek.. Olmazsa? O zaman TFF'ye isimleri bildirilmeyecek.. Bir 6 ay daha boşta bekleyecekler..

İşte Larin'in bekletilme nedeni...
Burada en önemli nokta transfer komitesinin İngiltere'de olması.. Boyko ve Aras gitti, Vida ve Larin bildirildi diyelim.. İngiltere'den gelen ne olacak? İşte bu yüzden Larin hala bekletiliyor.. İngiltere seferi olumlu sonuçla biterse, Larin kiralanacak..

Quaresma asla gönderilmez ve de gitmez
Quaresma'ya teklif var ancak ne hoca ne oyuncu gitme taraftarı değil.. Negredo'ya teklif var, yönetimin ŞL'de gruptan lider çıkmış takımın 2 forvetini birden satacağını düşünmüyorum..

Dusko'ya teklifler var ama...
Tosic'e teklif var, ancak rakamlar hep 2,5- 3m euro civarı..

Menajerler teklif yağdırıyor! 
Çok isim çıktı çünkü Tosun'un transferi sonrası menajerler teklif yağdırıyor.. İbrahimovic de doğru, Giroud da doğru, Welbeck de doğru.. Menajerler teklif ediyor ancak rakamlar çok uçuk..

Slimani ilk sırada..
Bu transfer döneminde ilk yazdığım forvet İslam Slimani'ydi.. Bir hafta sonra da Babacar'ı yazdım.. Çok isim çıktı ama bu ikisinden biri olacak diye düşünüyorum.. Diğerleri olursa sürpriz olur benim için..

Hernandez 3. sırada...
Eto'o yu soruyorsunuz.. Temas bile yok... Yarın öbürgün belki olabilir ama bugüne kadar en ufak bir görüşme yok.. Gamerio imkansız.. Welbeck istemiyor Giroud olumsuz.. Gidişat hep Slimani ve Babacar yönünde.. Hernandez olur mu? Üçüncü sıraya yazılabilir..

Boyko ve Aras...
Boyko ve Aras'ı göndersinler diyorsunuz. 2'sinin de sözleşmesi 2019-2020 sezonunda bitiyor.. Göndermek için  2'sinin de 2 sezonluk ücretini vermek gerekiyor.. Kolay iş değil..Ciddi bir maliyet.. Kiralamak ya da satmak en iyi çözüm..

Veli Kavlak yabancı kontenjanında mı?
Bir çok kişide benzer bir yanılgı var.. Doğru değil..Veli Kavlak yabancı kontenjanından sayılmıyor..

Burak Yılmaz flörtü hakkında...
Beşiktaş - Burak Yılmaz bu transfer döneminde mümkün değil.. İmpossible..

Kaynak : Fırat Günayer Sosyal Medya Hesabı