FLAŞ | Pepe'nin son durumu belli oldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Osmanlıspor'u eledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlığı nedeni ile bir süre sahada sekerek hareket eden Pepe daha sonra oyundan alındı...


siyahlabeyaz | - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Vodafone Park'ta 4-1 yendiği Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, mücadeleyi 2- 1 kaybetti ancak ilk maçtaki skor avantajı ile adını çeyrek finale yazdırdı.


Siyah-beyazlı takım Mustafa Pektemek ile öne geçerken, peş peşe gelen Osmanlıspor gollerine engel olamadı ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Bu sonuçla da tur atlamayı başaran Beşiktaş'ın çeyrek final kurası cuma günü çekilecek.

Karşılaşmaya 11'de başlayan Pepe, mücadelenin 55. dakikasında sakatlanarak yerini Talisca'ya bırakmıştı. Zorlanma hisseden ve tedbir amaçlı oyundan alındığı öğrenilen yıldız futbolcunun kampta yaşadığı sakatlığın nüksettiği ve bugün çekilecek MRdan sonra durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Kaynak : Ajans Beşiktaş