Hikmet Karaman'dan flaş Vagner Love açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Alanyaspor Teknik Direktör Hikmet Karaman, Bursaspor’u 3-1 mağlup ettikleri maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | ”Bu galibiyet bizi kandırmasın. "Oyuncularımız çok istekliydi, iyi mücadele ettiler. Birlikte hareket ettiler ve rakibimizin hatalarını iyi değerlendirdik” değerlendirmesini yapan Karaman’dan Vagner Love açıklaması da geldi.


“2 günlük öğretici ders yaşattı”
Karaman, ”Özellikle önceki transferlerde önemli oyuncumuz Vagner Love'un Beşiktaş’a gideceği ve bu maçta oynamayacağının belli olmaması, maç öncesi yaşadığımız öğrendiğimiz kendimiz geliştirdiğimiz, deneyim kazandığımız 2 günlük öğretici bir ders yaşattı. Ne yapacağız ne yapmalıyız. Böyle çıktık maça ve geriye düştük. Geriye düşmemize rağmen oyuncularımız mücadele ederken golü bulduk. Golü bularak içeriye girmek önemliydi. İkinci yarı zaman zaman rakibin ve bizim üstünlüğümüz oldu ama maçın genelinde de maçı hakkettiğimizi düşünüyorum” dedi.

"Vagner Love, kendisi gitmek istiyor"
Vagner Love’un gitmesiyle alakalı soruya cevap veren Karaman, ”Hasan beyle konuştuğumuzda önce takıma bakıyorsunuz, ligdeki sıraya bakıyoruz, belli oyuncu isimleri var. Şimdi 3-4 oyuncu ismi sayıp takımdaki diğer oyuncuları farklı bir profile koymak istemiyorum. Geçen senenin gol kralı olmuş, oyun içerisinde diğer 6-7 oyuncu grubu var. Takımın iyi oyuna katkı sağlayan oyuncu grupları var. Diyorsunuz ki birkaç transferle ligde iyi takım haline gelebiliriz. Takımın en önemli oyuncusunun gitmesi yani gücünüzden güç kaydedip ve omurgayı alan Vagner Love takım içerisinde. Kolay değil bunun yönetim idari tarzı var. Oyuncu gitmek istiyor. Oyuncuyla ben de konuştum. ‘Şunu diyor ben 33 yaşına geldim. Şampiyonlar liginde oynamak istiyorum. Şampiyon olmak istiyorum. Elime böyle bir fırsat geçmiş ben bu fırsatı değerlendirmek istiyorum.’ Böyle bir durumda da olaylara fazla müdahil olamıyorsunuz. Elinizdeki şartlar neyse de bir yerde ona göre hareket ediyorsunuz” şeklinde konuştu.

Kaynak : Ajansspor