İşte Balotelli'yi bedavaya Beşiktaşlı yapacak o madde - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Balotelli'yi bedavaya Beşiktaşlı yapacak o madde

Share This

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Everton'a transferinden sonra yerini alacak isim Mario Balotelli olacak. Balotelli'yi bedavaya almaya çalışan Fikret Orman, oyuncunun Şenol Güneş elinde 50 milyon Euro'luk yıldıza dönüşeceğine inanıyor.


siyahlabeyaz | Cenk Tosun için yeniden İngiltere’ye giden Fikret Orman, Mario Balotelli’nin menajeri Mino Raiola ile de buluşacak.


Raiola, yaklaşık 10 gün önce Orman’a Balotelli’nin şartlarının yer aldığı bir mail göndermişti. ''Yeniden Şampiyonalar Ligi’nde oynamak istiyorum'' diyen İtalyan oyuncunun sözleşmesinde, ''Şampiyonlar Ligi’nde devam edilemez ve kendisine Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımdan transfer teklifi gelirse, bedelsiz olarak ayrılabilir'' maddesinin yer aldığını iletmişti.

Londra’da aynı zamanda hukuk eğitimi de alan Raiola ile bu sözleşmenin üzerinden geçilecek. Orman’a Beşiktaş’ın hukukçu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yanı sıra bir de İngiliz avukat eşlik etti. Raiola ile Balotelli’nin şartları üzerinden fikir alış verişi yapılacak. 

Beşiktaş, Balotelli'ye öyle bir sözleşme imzalatacak ki...
Fikret Orman ''arıza'' olduğunu bildiği için bedava gelecek olsa da Balotelli için oldukça teferruatlı bir sözleşme hazırlatacak... iki tarafın anlaşması durumunda Beşiktaş başkanı, İtalyan golcüyü her türlü beladan tutmak için büyük para cezaları hatta sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesini de içeren bir anlaşma hazırlatıyor. Güneş’e de, ''canını sıktığın anda arkasına bile bakmadan göndereceğimiz bir sözleşme hazırlatacağım'' sözünü verdi.

Gignac, Ba ve Martinez, Güneş'i Balotelli için ikna etti
Daha önce Balotelli’yi ''bela istemiyorum'' diyerek reddeden Şenol Güneş, Başkan’ın önüne koyduğu, Jackson Martinez, Pierre Alain Gignac ve Demba Ba gibi isimleri görünce çark etti. Bu isimlerle çıkmaktansa Bayern Münih karşısına Alvaro Negredo ile çıkmayı tercih eden Güneş’i, ikna edense İtalyan golcünün bonservissiz gelecek olması. Güneş; Ba ve Martinez’in aksine hazır gelecek Balotelli’den en yüksek verimi almak istiyor.

Orman'ın hedefi: Balotelli'yi bedava alıp, 40-50'ye satmak
İtalyan golcünün ''arıza'' bir tip olması Başkan Fikret Orman’ı da korkutuyor... fakat daha önce hiçbir teknik adamın tam anlamıyla yararlanamadığı Q7’den futbolunun son döneminde efsane yaratan Güneş’in Balotelli’yi de yine devler sahnesine sokacağına inanıyor. Orman’ın Güneş’e, ''bedava alacağımız Balotelli’yi sayende 40-50 milyon Euro’ya satacağımıza inanıyorum'' diyerek ikna ettiği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak : Fotospor