İşte Vagner Love gerçeği! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İslam Slimani için tüm şartları zorlayan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love'u yedekte tutuyor.


siyahlabeyaz | Siyah-beyazlılar, Leicester City’nin Cezayirli golcüyü kiralık vermeyi kabul etmesi halinde uzun süredir yoğun çaba harcanan transferi noktalayacak. Satışta ısrar eden İngiliz ekibi geri adım atmazsa rota Vagner Love’a çevrilecek ve kulüpler arasındaki görüşmeler başlayacak.


Cenk Tosun’un boşluğunu İslam Slimani ile doldurmak için uzun süredir yoğun çaba harcayan Beşiktaş Yönetimi alternatif isimleri bir adım öne çıkarmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor’un Brezilyalı golcüsü Vagner Love’u B planı olarak düşünüyor.

Galatasaray’ın da ilgilendiği Vagner Love’u listesinde tutan siyah-beyazlı yönetim, Slimani konusunda Leicester City’nin kiralama teklifini kabul etmesini bekliyor. Cezayirli golcüyü satmak isteyen İngiliz kulübüne son teklifini sunan Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğini de masaya koydu.

İngiltere’den gelecek haberlere göre golcü transferinde rotasını belirleyecek olan siyah-beyazlılar bu nedenle Vagner Love ismini de listeye dahil etti. Süper Lig’de geçen sezon Gol Kralı olan 33 yaşıdaki Love için, İngiltere’den Slimani konusunda olumsuz haber gelmesi halinde düğmeye basılacak. Brezilyalı oyuncunun serbest kalma bedelini ödeyerek transferi bitirmeyi düşünen Beşiktaş Yönetimi, diğer seçenekleri de masada tutuyor.


Son haftaya girildi
Slimani’yi renklerine bağlamak için tüm şartları zorlayan siyah-beyazlılar birkaç gün içinde Leicester City ile tekrar temas kuracak. Önümüzdeki hafta hem Cyle Larin’i hem de yeni golcü transferini bitirecek olan Beşiktaş Yönetimi bu isimlerin dışında başka transfer yapmayacak.

33: Vagner Love geçen sezon Süper Lig’de 28 maçta forma giyerken, 23 golle krallık tacını taktı. Bu sezon 14 lig maçında sahaya çıkan Brezilyalı forvet rakip fileleri 10 kez havalandırarak toplamda 33 gole ulaştı.

Kaynak : Skorer / Serdar Sarıdağ