"Şenol Güneş, Negredo konusunda ikna olmadı Burak Yılmaz'ı istiyordu!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Şenol Güneş, Negredo konusunda ikna olmadı Burak Yılmaz'ı istiyordu!"

Share This

Kayserispor - Galatasaray maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, siyah beyazlıların Antalyaspor karşısındaki savunma kurgusu ve gündemdeki forvet transferi hakkında açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Mehmet Demirkol şunları söyledi...


"Medel bana göre çok iyi bir oyuncu ama o bölgede ihtiyacı yok. Oğuzhan'ın o bölgede iyi oynamasına ihtiyacı var. Bu kadar yetenekli oyuncular varken Oğuzhan neden bu oyuncular ile oynayamıyor. Bekler dahil herkes yetenekli"

"Vida ilk maçına çıktı ancak geriye doğru kaçtığı doğru. Medel-Vida aynı zamanda son dönemlerde Beşiktaş'ın 5.kez denediği stoper varyasyonu oldu. Bu kolay bir durum değil"

'Şenol Güneş mutlaka bir santrfor bekliyordur'
"Negredolu dönemde bence hoca mutlaka bir santrfor bekliyordur. Koca bir ikinci yarıyı orada mücadeleye girecek bir oyuncu bekliyordur. Antalyaspor maçında performansını beğendim."

'Şenol Güneş Negredo'da ikna olmadı Burak Yılmaz...'
"Talisca'nın attığı kafa golünde savunmayı ön direğe çeken Negredo oldu. Zaten Negredo konusunda hoca tam ikna olmuş değil Burak Yılmaz'ı istiyordu"

Kaynak : Ajansspor