Orlando City’nin delili resmi tweet! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cyle Larin nedeniyle Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Orlando City’nin, siyah-beyazlıların attığı tweet üzerine gelişmelerin farkına vardığı ve harekete geçtiği bildirildi.


siyahlabeyaz | Cyle Larin nedeniyle Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Orlando City’nin, siyah-beyazlıların attığı tweet üzerine gelişmelerin farkına vardığı ve harekete geçtiği bildirildi.


MLS ekibi, Beşiktaş’ın attığı tweetlerin ardından hukuk mücadelesi başlattı. Sözleşmeli oyuncusunun başka bir ekibin formasını giyip, sağlık kontrolünden geçemeyeceğini savunan Orlando’da, Larin’in kontrolle tabi tutulduğu hastanenin FIFA’ya akredite olmasının da dikkat çektiği belirtildi.

Ayrıca Vatan Gazetesi'ne konuşan Beşiktaş'ın hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Cyle Larin'in Amerika'dan lisansı gelmezse, FIFA'ya başvurarak geçici lisans çıkartılacağını açıkladı.

Bu anlamda Larin'i öncelikle bir Süper Lig kulübüne kiralamayı hedefleyen Beşiktaş, geçici lisansı ara transfer döneminin sonuna kadar yetiştiremezse bu amacına ulaşamayacak. Süper Lig'de 4 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi 31 Ocak 2018 Çarşamba gece yarısı sona erecek.

Kaynak : Skorer & Futbol Arena