"Premier Lig'de düşeceğine Beşiktaş'a git!" Wellbeck'e abi desteği... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Premier Lig'de düşeceğine Beşiktaş'a git!" Wellbeck'e abi desteği...

Share This

Beşiktaş'ın golcü adayları arasında yer alan Danny Welbeck konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.


siyahlabeyaz | Forvet arayışları devam eden Beşiktaş’a sürpriz bir müjde geldi. 2014-15’te 20 milyon Euro bonservis bedeline Arsenal’a giden Danny Welbeck için Fikret Orman, bir hamle yapmıştı.


Ortaya çıkan rakamlar sonrasında Başkan geri adım attı. Fakat Ada’dan sürpriz bir iddia geldi. Welbeck’in scout olan abisi Chris’in kardeşine Beşiktaş'ı önerdiği öğrenildi. Premier Lig’den düşmemeye oynayacak bir takıma gitmesindense Türkiye’ye gitmesinin kendisine Rusya yolunu açacağını anlattı.

Eklipse Sport Radyo’da yer alan iddiada; Chris’in Danny’ye, Beşiktaş’ın Cenk’i beslediği gibi kendisini de besleyerek eski Welbeck’i geri getirebileceğinden bahsettiği ifade edildi. Ba, Gomez, Aboubakar ve Cenk örneklerini vererek, Beşiktaş’ın bir forvet için gidilebilecek en iyi takım olduğunu söyledi. Ayrıca Bayern maçları sırasında tüm gözlerin de üzerinde olacağını iletti.

Welbeck’in satış şeklinde olmasa bile Beşiktaş’a gelebileceği gündeme geldi.

Kaynak : Fotospor