Şenol Güneş sahte 9'dan istediğini aldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş sahte 9'dan istediğini aldı!

Share This

Beşiktaş'ta Cenk Tosun’un takımdan ayrılmasıyla Talisca’yı ''Sahte-9'' gibi oynatmaya başlayan Şenol Güneş, istediğini fazlasını almaya başladı...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Cenk Tosun’un takımdan ayrılmasıyla Talisca’yı ''Sahte-9'' gibi oynatmaya başlayan Şenol Güneş, istediğini fazlasını almaya başladı...


İki haftada 4 gol atan ve üst üste duble yaan Talisca, sakatlanıp oyundan çıkana kadar sahada kaldığı 59 dakikada yüzde 84 ile pas yapıp, 2 kilit pas verdi. 6 tane ikili mücadele kazandı. Beşiktaş'a geldiğinden bu yana tüm kupalarda 26 farklı maçta gol atan Talisca gol sayısını 31’e çıkardı. Siyah-beyazlılar bu maçların hiçbirinde yenilmedi. 5’nci kafa golünü atan sambacı, bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan isim konumuna geldi.

Negredo’ya pas atmadığı iddia edilen Q7, Beşiktaş’ın ligde attığı son 3 gole Talisca ile beraber imza atı. Kartal’ın son 3 golü, Quaresma'nın ortası ve Talisca'nın kafasından geldi.

Bu arada Talisca’nın sakatlandığı pozisyonda rakibi ayak parmak ucuna basarken, sambacı ise oyundan çıkarken tendonunun üst tarafını tutması dikkatlerden kaçmadı.


Quaresma: Rakipler tahmin ettiğimizden daha yakında
Talisca'nın 2 golünde de asisti yapan isim olan Ricardo Quaresma maç sonunda çok sert açıklamalar yaptı. Forma giydiği son 5 resmi maçta1 gol ve 4 asistle 5 gole katkıda bulunan Q7, "şampiyon olmamızı istemeyen o kadar çok insan var ki… hem de tahmin ettiğimizden daha yakınımızda. Şampiyonluk yolunda çok engel var.  Sadece rakipleri değil, içimizdeki rakipleri de yenmemiz gerekiyor. Biz bunu biliyoruz. Aynı mantalite ve takım bütünlüğüyle birlikte devam etmemiz gerekiyor” açıklaması yaptı.

Buna rağmen 11 orta yapıp 7 ikili mücadele kazanan Portekizli sorun yaşadığı iddia edilen Negredo'ya vermediği paslar nedeniyle tepki topladı.

Güneş maç sonunda fırçaladı
Öte yandan Beşiktaş’ın 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa maçının 2-1 bitmesi ve son bölümde rakibin baskı kurması Şenol Güneş’in canını sıktı. Tecrübeli teknik adam maçtan sonra, “ne zaman adam akıllı bir maç izleyeceğim? İzleyeceğiz? Aynı maçta tam kazandık derken acaba maç gidiyor mu diye izliyorum. İzliyoruz. Kendinize gelin” diyerek sert bir uyarı yaptı.

Kaynak : Fotospor