"Beşiktaş, eğer kupa maçından da istediği sonuçla çıkarsa tutulmaz hale gelebilir" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Beşiktaş, eğer kupa maçından da istediği sonuçla çıkarsa tutulmaz hale gelebilir"

Share This

beIN SPORTS’ta yayınlanan programda Önder Özen, Beşiktaş’ın derbi galibiyeti ve şampiyonluk yarışını değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Özen’in yaptığı açıklamalar:


Kalite, planı bozdu
“Beşiktaş’ın bu maçı çok hak ederek bireysel performanslarla birleştirerek kazandığını herkes gördü. Kalite, planı bozdu. Manşet bana göre bu. Beşiktaş, kadro kalitesi olarak ligimizin en iyisi. Bunu taraflı, tarafsız herkes kabul ediyor. Şenol Güneş de basın toplantısında ‘Rakiplerimiz de bunu söylüyor’ diye altını çizdi, Evet, rakipleri de bunu söylüyor. Şenol hocanın yanlış da ısrar etmeden çok çabuk ve cesur hamleler yaptığını gördüm. Hemen kararlar verdiğini gördük. Çabuk karar vermek çok güdüsel teknik adamların yapabileceği bir şey” dedi.

Beşiktaş, eğer kupa maçında da istediği sonuçla çıkarsa...
Beşiktaş, artık zihinsel avantajı ele geçirdi. Puan farkı, Başakşehir’in de puan kaybetmesiyle biraz daha azalmış oldu. Yavaş yavaş eritiyor. Belki deplasmanları sert, Başakşehir, Galatasaray, Trabzonspor deplasmanlarına gidecek. Ama Bayern Münih karşısında bir mucize olmazsa şampiyonlar Ligi bitiyor. Bunu daha önce yapan yok, Şampiyonlar Ligi’nin Son 16 Turu’nda 5-0’dan dönen yok. En büyük kurtuluşu Beşiktaş’ın biraz da bu. Orası bitiyor, yeni bir sayfa açıyor. Bundan sonra deplasman performansı yükselebilir. Çok değerli iki futbolcusu arka bölgede General Pepe, ön tarafta da çok özel bir oyuncu Talisca sarı kartları bitirdiler. Sezon sonuna kadar belki sıkıntı yaşamayacaklar, sarı kartları temizlendi. Bu harika. Vida da takıma biraz daha adapte oluyor gibi. Beşiktaş, zihinsel avantajı sağladı. Beşiktaş, eğer kupa maçından da istediği sonuçla çıkarsa tutulmaz hale gelebilir” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Haber1903