FLAŞ | Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sert Quaresma tepkisi! "Böyle denir mi..?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sert Quaresma tepkisi! "Böyle denir mi..?"

Share This

Beşiktaş Kulübü Hukuk İşleri’nden Sorumlu Yönetcisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, basında yer alan Quaresma haberleri ile ilgili Haber1903’e açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Portekizli oyuncunun geçtiğimiz sezon Beşiktaş’tan kendisi için verilen 350 bin Euro’luk disiplin cezasının iptal edilmesi konusunda FIFA’ya başvurduğu yönünde haberler basında yer aldı.


Siyah beyazlı yönetici Şafak Mahmutyazcıoğlu ise bu haberlere tepki gösterdi. İşte Mahmutyazıcıoğlu’nun Haber1903’e yaptığı açıklamalar:

"Biz geçen sene Aboubakar ve Quaresma'ya ceza kestik. Sezon arası geç gelme falan da olmuştu. Quaresma bizim bu cezamıza itiraz etti. Bahsedilen şikayet budur. Adamın bunu yapma hakkı var. Ya FIFA'ya gidecek ya da TFF'ye gidecek. Adam da buraya gitti. Para cezasının iptalini istiyor. Adam hakkını kullandı diye 'Şikayet etti' denir mi? Hakkını kullanmış. Eğer parasını ödemeseydik, bize gidip FIFA'da dava açsaydı, o zaman "Maddi açıdan sıkıştık, bizi neden hemen şikayet ediyorsun?" diyebilirdik. Bunda öyle birşeyde yok. Bu dönemde  böyle bir haberin yapılması doğru değil. Haberi girişi yanlış" dedi. (Haber1903 Özel Haber)