Verdiklerini, vermediklerini, çaldıklarını, çalmadıklarını anlatmaya kalksam... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Verdiklerini, vermediklerini, çaldıklarını, çalmadıklarını anlatmaya kalksam...

Share This

Dün akşam oynanan ve skandal hakem kararları ile 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ardından Ömer Güvenç Alper Ulusoy ve Beşiktaş'ı değerlendirdi...


siyahlabeyaz | Lig, kupa, Devler Ligi... Uzun ve yorucu bir maratonun ilk ayağı Konya’daydı ve Beşiktaş, bu virajda hem 2 puan hem de F.Bahçe maçı öncesi 2 oyuncusunu kaybederek büyük hasar gördü. Dün önce A.Gücü-Ç.Rize, sonra da Konya-Beşiktaş maçını izledim. Bir futbolsever olarak 4 takımın maçından gösterdikleri mücadeleden büyük keyif aldım. Tebrikler.


İlk 45 dakika bitmeden 13 ve 24’te Talisca final vuruşlarını yapsa Beşiktaş 2-0 öne geçiyordu. İlk 45 dakikada rakibi Konya’dan çok üstündü. 36. dakikada Atiba’nın süper pasında Vagner’in düşüncesi süper, düşüncesi kötüydü. İkinci 45 dakikada her iki takım da bir puanı değil, 3 puanı düşünen bir futbol ortaya koydu.

HAKEM KÖTÜYDÜ
Eğer Pepe tecrübesiyle gol çizgisi üzerinden topu çıkarmasa belki Beşiktaş 1 puanı da alamayacaktı. Ama böyle tecrübede bir futbolcunun kalesinden kilometrelerce uzaklıkla gereği yokken kart görmesini çok yadırgadım. Ama şunu da söyleyeyim. Bana göre o girişin cezası sarı değildi.

Konya Fofana oyuna girdikten sonra çok daha etkili oldu. Talisca’ya gösterilen sarı kart da çok ağırdı.

Hakeme gelince. Verdiklerini, vermediklerini, çaldıklarını, çalmadıklarını anlatmaya kalksam sayfalar yetmez, onun için özetleyip noktayı koyuyorum. Hocam kötü bir gününüzdeydiniz. (Vatan)