Şenol Güneş: 8, Slaven Bilic: 0 - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Teknik direktör Şenol Güneş döneminde son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş 16 derbi maçında, 8 galibiyet, 5 beraberliği çıkardı. Sadece 3 kez yenildi.


siyahlabeyaz | Şenol Güneş döneminde Beşiktaş 16 derbi maçında, 8 galibiyet, 5 beraberliği çıkardı. Sadece 3 kez yenildi. Bilic döneminde Beşiktaş 8 derbi, 0 galibiyet, 2 beraberlik almıştı. Beşiktaş, 3 Mart 2013'te İnönü’de 3-2 kazandığı karşılaşmanın ardından ilk kez Fenerbahçe’ye karşı skor olarak geriye düştüğü bir maçtan galibiyetle ayrıldı. Bu arada siyah-beyazlılar Süper Lig'de sahasında yaptığı son 38 maçın 31’ini kazanmış oldu.


Beşiktaş, bu sezon bir lki başardı
Beşiktaş, bu sezon ligde 1-0 geriye düştüğü 5 maçın tamamında puan kaybı yapmıştı. Fenerbahçe, Gençerbirliği, Sivasspor’a yenilen siyah-beyazlılar, Başakşehir ve Kayserispor’la berabere kalmıştı. Beşiktaş bu sezon ilk kez geriye düştüğü bir maçı galip tamamladı. Bu arada siyah-beyazlıların defans hattındaki Adriano, Tosic, Vida ve Gökhan dörtlüsü ilk kez bir arada oynadı.

İkinci yarıda Fenerbahçe hücum bölgesinde 24 kez topla oynarken Beşiktaşlı oyuncular ise 113 rakamına ulaştı. Fenerbahçe’yi neredeyse 5’e katladı. Oyuncuları Kocaman’ın “3’üncü bölgede oynamak istiyoruz” sözünü ise hocalarına yedirdi. Ön alanda Fernandao 12 kez topla oynarken, Tosic bile 18 kezle Fenerbahçe’nin santrforundan daha fazla 3’üncü bölgede görüldü. (Fotospor)