Şenol Güneş : "Bir hafta içinde ikinci kez yendik mi...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş : "Bir hafta içinde ikinci kez yendik mi...!"

Share This

Şenol Güneş, Türkiye Kupası’nda Perşembe günü oynanacak derbiye büyük önem veriyor... nedeni ise Fenerbahçe’yi bir hafta içinde iki kez yenmeleri durumunda, rakiplerin mental anlamda büyük sıkıntıya girerek bir anda yarışın dışında kalmasını sağlamak. 


siyahlabeyaz | Uzun bir süredir rakiplerinin özgüven sorunu yaşadığını yöneticilerinin bile bunu itiraf ettiği oyuncularına anlatan Güneş, ''bir hafta içinde ikinci kez yendik mi, o toparlamaya çalıştıkları özgüven sorunu kabus gibi üzerlerine çöker. Bir rakibimiz yarış dışı kalır'' diyerek kupa maçında da aynı ezici futbolu istedi.


Şenol Güneş'in hedefi belli oldu! Gol yemeden en az 2 fark
Şenol Güneş bir hafta ikinci kez konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında bu kez yeni bir hedef belirledi... gol yemeden en az 2 farklı bir galibiyet çıkarmak. Türkiye kupasını da isteyen tecrübeli teknik adam, bu yüzden defans hattında cezası biten Pepe’nin yanında Tosic’e şans verecek. Gönül ve Adriano’yu da beklerde kullanacak.

Tolgay’ın 3-1’lik maçta gösterdiği performansa hayran kalan Güneş, Perşembe akşamına da gurbetçisini hazırlıyor. Talisca’yı sahaya sürmeye planlıyor. Vagner Love’un yerine Negredo, Babel’in yerine de Lens ile sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Çarşı için suç duyurusu ''İtaat et'' pankartını hatırlattı
Öte yandan Aykut Kocaman aleyhine yapılan ''çirkin'' paylaşım sonrasında Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı aleyhine suç duyusunda bulunacağını açıkladı. Bu ise akıllara 2016 Mart ayında oynanan Fenerbahçe derbisinde açılan ''İtaat Et'' pankartını akıllara getirdi. O pankartta ''it'' siyah-beyaz geri kalan harfler ise sarı-lacivert yazılmıştı. (Fotospor)