"Jahovic her pozisyonda yerde kaldı, zırt pırt düdük bıktım ya!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Jahovic her pozisyonda yerde kaldı, zırt pırt düdük bıktım ya!"

Share This

Ntvspor ekranlarının sevilen programlarından biri olan “Kırmızı Çizgi” 'de spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Konyaspor futbolcusu Jahovic’in kendisini sürekli yere bırakmasını ve oyunun durdurulmasını eleştirdi.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısını Atiba'nın golüyle 1-0 önde tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıda Jahovic'in golüne engel olamadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.


Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan usta yorumcu Serdar Ali Çelikler, Serdar Ali Çelikler maçın hakemi Alper Ulusoy için : "Hem gol pozisyonunu kesiyorsun, hem de ayağına basılan Talisca'ya sarı kart veriyorsun. Arkada Vagner Love gidiyordu. Alper Ulusoy kötü hakem. Beşiktaş'ta ilk 2 sarı kart, Pepe ve Talisca'ya çıkıyor. Demek ki Adriano ile Oğuzhan olsa, onlara da sarı verecek." ifadelerini kullandı.

Çelikler ayrıca “Jahovic çok iyi oynadı, müthiş bir maç çıkardı. Tek başına Beşiktaş savunmasını yıprattı. Golünü de attı. Ama her pozisyonda yerde kalma ya. Yabancı hakem gelsin, zırt pırt düdük, yeter, bıktım” ifadelerini kullandı. (Siyahlabeyaz)