Serkan Reçber'den Bayern maçı için PSG ve Tottenham örneği! "PSG’nin iki senedir yapmadığını..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Serkan Reçber'den Bayern maçı için PSG ve Tottenham örneği! "PSG’nin iki senedir yapmadığını..."

Share This

Trtspor’da yayınlanan “Avrupa Stüdyosu” programında Serkan Reçber, Beşiktaş’ın Bayern Münih ile oynayacağı maçı değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Serkan Reçber’in açıklamaları:


“Bütün Beşiktaş taraftarı ve Türkiye, iki aydır bu maçı bekliyor. Açıkçası benim bu maçla ilgili ciddi ümidim var. Beşiktaş’ın oynadığı oyun beni fazlasıyla mutlu ediyor. Kaybeder, kazanır, rahat geçer, kötü kaybeder gibi ihtimaller futbolun içerisinde olan şeyler. Ama ben şunu biliyorum. Beşiktaş gidecek ve kendi oyununu oynayacak. Yani PSG’nin iki senedir yapmadığını yapacak. Barcelona’ya elenirken de deplasmanda bilmediği ve kendi oyunu olmayan oyunu tercih etti, 6 tane yedi. Real Madrid deplasmanına gitti, oyunun son bölümünde bilmediği oyunu, önceliği savunma olan oyunu tercih etti ve 1-1’ken 2 tane daha yedi döndü. Bunlar bizim için önemli. Pochettino, Juventus deplasmanında muazzam statta dakika 10’da 2-0 geriye düştü, ama oyununda taviz vermedi. ‘Skor anormal, oyun değil’ dedi. Hiç telaş yapmadı ve ‘Kendi oyunumu oynayacağım’ dedi. Maçı kurtardı, 2-2 bitti ve belki Tottenham turu geçecek. Böyle bakmamız lazım. Beşiktaş’ın da bu anlayışla ve kendi oyununu oynayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Siyahlabeyaz