Yusuf Erdoğan Lens'e fark attı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yönetimin ısrarla kadroya kattığı Lens, Bursaspor karşılaşmasında adeta dökülürken; teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarcı olduğu ama bir türlü aldıramadığı Yusuf Erdoğan maçın adamı oldu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in değil de kendilerinin yaptığı transferlerin hatalı olduğunu Bursaspor maçında bir kez daha gördü.


Güneş yaz transfer döneminde Yusuf Erdoğan'ı isterken, yönetim ise ısrarla Jeremain Lens'i aldı.

2-2 berebere sona eren Bursa maçında 90 dakika oyunda kalan Yusuf, Beşiktaş savunmasını adeta hallaç pamuğu gibi atarken, 55 dakika oyunda kalan Lens ise sadece 20 kez topa dokunabildi. Hollandalı 1 kez adam geçip, 2 top ezerken sadece %60 pas isabeti yapabildi. Hiç orta yapamadan maçı tamamladı. 6 top kaybı yaptı ve oyundan çıkmadan çok net bir fırsatı da gole çeviremedi. Maçın yıldızı Yusuf ise 5 kez adam geçti, 3 hava topu aldı, 4 kez faul aldı, 2 kilit pas yaptı. 10 orta ile 8 orta yapan Q7'den daha fazla orta attı. 11 de ikili mücadele kazandı.

Rakamlar şaşırtıyor
Yusuf Erdoğan, Bursaspor'a 1 milyon euro bonservis bedeline gelirken; Beşiktaş için Lens'e sadece 1 yıllık kiralama bedeli için 1.5 milyon euro ödedi. Üzerine bir de 4 milyon 89 bin euro ödeyip bonservisini alma şartını koydurdu.


Kaynak : Fotomaç