Beşiktaş iletişiminden ‘kedi’ tanıtımlı kampanya atağı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş iletişiminden ‘kedi’ tanıtımlı kampanya atağı

Share This

Beşiktaş ile Bayern Münih arasında çarşamba günü oynanan Şampiyonlar Ligi rövanş maçına sahaya giren ‘kedi’ adeta damga vurdu. Maçın hakemi kedinin sahadan çıkması için bir dakika oyunu durdurmuştu.


siyahlabeyaz | Disiplin soruşturmalarının gerekçelerinden birisi...


Sahaya giren kedi sadece maçın bir dakika durmasına değil Siyah-beyazlı kulübün Disiplin Kurulu’na sevk edilmesinin gerekçeleri bile arasında yer aldı. Taraftarlar, UEFA’ya bu nedenden dolayı eleştirerek hem de esprili bir şekilde tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.

Sosyal medyanın yıldızı oldu
Çarşamba gecesinden beri başta sosyal medya olmaz üzere özellikle Avrupa basınından maçtan daha çok sahaya giren kedi konuşulmaya başladı. Bayern Münih kulübü de maçın sonucunu kedili bir fotoğraf ile duyururken Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finaldeki eşleşmeyi de kediyi kullanmayı tercih etti.

Beşiktaş İletişim Komitesi yeni reklam filmi düşünüyor
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş Kulübü İletişim Birimi, bu durumdan dolayı reklam kampanyasında kullanmak için sahaya giren kediyi arıyor. İletişim biriminin kendinin yarattığı rüzgardan faydalanarak yeni bir kampanya başlatmayı planladığı ifade edildi. (Beşiktaş Haberleri)