''Beşiktaş'a geldiğinin farkında değil'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor yazarı ve yorumcusu Hayri Ülgen, Beşiktaş’ın gündemi hakkında Haber1903’e açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Ülgen’in Haber1903’e yaptığı açıklamalar:


Beşiktaş,fikstüre baktığımızda bir adım önde 
Beşiktaş’ın fikstür avantajı olduğunu belirten Hayri Ülgen; “Beşiktaş, Başakşehir karşısında çok önemli 3 puanın yanı sıra güvenini de kaybetti. Hiç kimse Beşiktaş’ın mağlup olacağını ummuyordu. Beşiktaş’ın fikstürüne baktığımda bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Ama maç kazanılmadan da bu fikstürün hiçbir anlamı yok. Beşiktaş’ın şimdi sahasında çok önemli iki maçı var. Biri Alanyaspor, diğeri Göztepe… Eğer Beşiktaş, bu maçları kazanırsa şampiyonluğun en önemli adayı olacağına inanıyorum '' dedi.

Beşiktaş'a geldiğinin farkında değil 
Beşiktaş’ın gol sorununa değinen Ülgen; “Beşiktaş’ın gol yollarında sıkıntısı var. Kanatları kullanamayınca, Quaresma’nın da TFF tarafından fazla ceza alması Beşiktaş’ın kanatlarını kırdı. Negredo, kanatlardan top gelmeyince gol atma şansı zorlaşıyor. Ama Love da takıma hala alışamadı. Beşiktaş’a geldiğinin farkında değil. Kendine özgüveni olan Mustafa Pektemek de yok. Beşiktaş, eğer kanatları kullanırsa ve Oğuzhan da takıma adapte olursa Beşiktaş’ın gol yollarındaki kısır görüntüsünü aşacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Haber1903