Beşiktaş'ın Talisca'daki korkusu! Jardel, Guiza ve Emenike! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Talisca'daki korkusu! Jardel, Guiza ve Emenike!

Share This

Beşiktaş'ta Talisca'nın bonservisinin alınması konusunda Fikret Orman'ın kafasında büyük bir soru işareti bulunuyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş 31 Mayıs’a kadar 21 milyon Euro’yu ödeyip Talisca’nın bonservisini alacak mı?.. bu rakam ödenirse Brezilyalı, önceki iki sezonda kendisine ödenen toplam 4 milyon Euro’luk kiralama bedeliyle 25 milyon Euro’ya malolacak.

Şimdiye kadar Türk takımlarının yurt dışından yaptığı en pahalı (Jardel 17 milyon euro, Daniel Güiza 14 milyon euro, Emenike ve Bruma 13 milyon Euro, Anelka 12 milyon Euro, Meireles 10 milyon Euro) 6 transferin hiçbirisini kar ederek satamaması Fikret Orman’ın gözünü korkutmuyor değil.

Talisca eğer 21 milyon Euro’ya transfer edilirse Süper Lig tarihinde kendisine en fazla bonservis bedeli ödenen oyuncu olacak.

Talisca'dan serbest kalma bedeli resti
Talisca konusunda Fikret Orman’ı sıkıntıya sokan bir başka konu ise sambacının sözleşmesine 75 milyon Euro’luk serbest kalma bedeline kesinlikle karşı çıkması. Talisca, Brezilya Milli Takımı’na gitmeden önce Başkan Fikret Orman’la yaptığı görüşmede, ''Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Burasını yuvam gibi görüyorum. Ama Premier Lig’den veya La Liga’dan gelecek bir teklife nasıl hayır derim. O yüzden sözleşmeme bir serbest kalma bedeli yazdırmak istemem'' restini çekti. (Fotospor)