Beşiktaş'ta Talisca stratejisini Tuncay Şanlı belirliyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Talisca stratejisini Tuncay Şanlı belirliyor

Share This

Beşiktaş yönetimi, Anderson Talisca konusunda acele etmeme kararı aldı.


siyahlabeyaz | Talisca’nın transferi Beşiktaş’ın birinci gündem maddesi… sambacı ile ilgili her gün yeni bir kaynaktan yeni bir açıklama geliyor. Beşiktaş yönetimi ise oldukça soğukkanlı davranıyor.


Nedeni ise pek çok dedikodu ortada dolaşmasına rağmen Talisca’ya şimdiye kadar Çin ve Championship takımlarından Wolves’tan gelen resmi teklif dışında herhangi bir teklif olmaması. Talisca’nın sözleşmesinde yer alan opsiyon hakkını kullanan Benfica, Portekiz basınını sürekli olarak Talisca’ya yeni talipler olduğu yönünde haber yaptırıyor. Nedeni ise ismin transfer gündemindeki sıcaklığını koruması. Benfica’nın stratejisini Avrupa’daki her takımın yaptığını bilen Orman’ın örneği ise Tuncay Şanlı. Fenerbahçe’den ayrılacağı dönemde, Tuncay için Manchester United’tan, Inter’e hatta Barcelona’ya kadar pek çok takım adı yazılmış ama Tuncay bedelsiz olarak M’Boro’ya gidebilmişti.

Talisca'nın büyük hayal kırıklığı
Talisca ikinci kez hayal kırıklığına uğradı… daha önce 2014 yılında Dunga tarafından mili takıma davet edilen sambacı, İstanbul’da 4-0 yendiğimiz maçta ve Avusturya’yı 2-1 yendikleri maçlarda Brezilya’nın yedek kulübesinde yer aldı. Bir dakika forma giyemedi. Talisca bu kez de Rusya ve Almanya maçları için kadroya davet edildi. Ama Rusya maçında kulübede oturan sambacı Almanya maçında oyuna bile giremedi.

Kaynak : Fotospor