Güneş'ten taç pozisyonuna tepki! "Bu tip dedikodular doğru değil, sıkıldım artık" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güneş'ten taç pozisyonuna tepki! "Bu tip dedikodular doğru değil, sıkıldım artık"

Share This

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi’nin 25. haftasında Vodafone Park’ta Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in açıklamaları:

" Rakibimiz koşan, agresif oynayan ve iyi savaşan bir takım. Bugün savunma anlayışlarına rağmen oldukça çok pozisyon bulduk. Gol vuruşlarını eksik yapmamız skoru 1-0 da tuttu. Oyunun hakimiydik. İki takımda iyi niyetli koştu. Kalite ve beceri olarak iyi olmamıza rağmen daha rahat bir skor elde edemedik. Bütün oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu oyunun karşılığı daha farklı olmalıydı" dedi.


" Sahaya çıkan oyuncu kimse en iyisini yapmak mecburiyetinde. Sonradan girenler içinde bu geçerli. B.Münih maçında 5-0'lık skor farklı düşüncelere itti. Sezon başında yakaladığımı Şampiyonlar Ligi serüveninde aldığımız ilk maç skoru nedeni ile bizi lige döndürdü. Artık önceliğimiz Lig . B.Münih maçındaki beklentimiz büyük değil." dedi.

Öte yandan basın toplantısında konuşan Güneş, son dakikalarda Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Ahmet Oğuz'un taç kullanmasını engellediği yönündeki iddialar üzerine sorulan soruya şu yanıtı verdi;

"Benim görevim değil kimseye taç kullandırmamak. Ben Vagner'in geriye dönmesini kabul edemiyorum, onunla uğraşıyordum. Bu tip dedikodular doğru değil, sıkıldım artık." (Haber1903)