İşte Alvaro Negredo'nun sırrı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Alvaro Negredo'nun sırrı!

Share This

Deplasmanda 2-0 kazanılan Trabzonspor maçında gösterdiği performansla Beşiktaş'a galibiyeti getiren Negredo'nun sırrı belli oldu.


siyahlabeyaz | Trabzonspor maçında 57. dakikada oyuna girdikten sonra yaptığı asistlerle oyunun kaderini değiştiren Alvaro Negredo, Beşiktaş forması giydiği son 3 resmi maçta 1 gol ve 4 asistle 5 gole katkıda bulundu.


Matador, oyuna sonradan dahil olduğu Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında toplam 4 asist yaparken, bu sezon Süper Lig'de en az 500 dakika sahada kalan oyuncular arasında, Bafetimbi Gomis'in ardından (her 65,8 dakikada bir), dakika başına gol katkısı en yüksek olan ikinci futbolcu (her 80,2 dakikada bir) oldu.

Trabzonspor maçında forma giydiği kısa sürede sadece 17 kez topla buluştu. 9 pasından 3’ü kilit pas oldu. 2 uzun topu 1 de ara pası yerini buldu. Kısa süre oyunda kalmasına rağmen 4 kez adam geçerek, Okay’dan sonra sahanın en fazla adam geçen oyuncusu oldu. Negredo’nun yerine girdiği Vagner Love ise 7 kez top kaptırıp, maçın en fazla top kaybeden ismi oldu.

Negredo’nun Pazartesi akşam yaşadığı patlamanın sırrı ise Kasımpaşa maçında Şenol Güneş’in yaptığı ''daha hareketli olması işimize gelir. Oynadığımız oyunda buna ihtiyaç var'' açıklamasının olduğu bildirildi. Matador’un Güneş’in o açıklamalarından sonra hocasından çalışma programı aldığı ve daha fazla servis yapmak üzerine özel idman programını değiştirdiği bildirildi. (Fotospor)