Josef'ten Quaresma itirafı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe'nin ligde Beşiktaş'a 3-1 kaybettiği maçın sancıları Sarı Lacivertli oyuncularda devam ediyor. Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza da yenilginin faturasını kendisine çıkartanlardan...


siyahlabeyaz | Josef de Souza Beşiktaş yenilgisinin etkisinden kurtulamadı. Sarı-Lacivertliler'in Brezilyalı yıldızının ağzını bıçak açmazken kendini son derece kötü hissetmesi de teknik heyeti önümüzdeki maçlar öncesinde düşündürüyor.


Samandıra'da Vodafone Park'taki maçın değerlendirmesini arkadaşlarıyla birlikte yapan Sambacı, "O akşamdan beri gözüme uyku girmedi. Benim yüzümden maçı kaybettik. Hep kendime 'Bu hatayı nasıl yaptım?' diye kızıyorum. Hatamla rakip 2-1 öne geçti ve takımın dengesi bozuldu" diye dert yandı.

Gelişen atakta önündeki topu zamanında uzaklaştırması gerektiğini belirten Josef de Soza, "Hamlemi düzgün yapsaydım o golü yemeyecektik. O gol her şeyi altüst etti. Çünkü takım olarak tam oyunu dengelediğimiz bir dönemdi...." "Benim hatamla her şey berbat oldu ve ben de dengemi kaybettim. Artık bu hatamı telafi etmek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı. (Habertürk)