Kocaman'dan Çarşı açıklaması! "Van depreminde soyunanlar değil miydi bunlar?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kocaman'dan Çarşı açıklaması! "Van depreminde soyunanlar değil miydi bunlar?"

Share This

Spor Toto Süper Lig'de oynanan karşılaşmayı ezici oyun ve skorla 3-1 kazanan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Vodafone Park'ta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.


siyahlabeyaz | Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


İşte Kocaman'ın maç sonu açıklamaları:
" Söylenecek bir şey yok. Oyunun etrafında kalarak oyunu anlatmak mümkün değil. Burada maç kazanmak çok zor. Kelimeleri seçerek kullanmak istiyorum. Hakemleride büküyorlar. 3-4 gün önce oynadığımız maçtada bunları yaşıyoruz. İyi bir skor. Kazanmaya çok yakındık. Haftalardır söylüyorum, kimse görmüyor mu? Bu iş bu değil. Tekmeler, tokatlar, dokunmadan fauller. Sonrada eze eze yendik diyorlar. Hakemler huzur duyuyorlar mı? Hakemler kırmızı kartlarda yüzde yüz haklı. Oyuncularımın cezasını ben keseceğim ama Beşiktaş'ta da 3-4 tane kırmızı çıkmalıydı" dedi.

-ÇARŞI GRUBU DA BUNU YAPIYORSA...
"Futbol hayatımda ilk defa basın toplantısına maçı anlatmadan başladım. Anlatacak bir şey yok çünkü. Seyirci burada bana küfür ediyor, bizim seyirci diğer hocaya küfür ediyor. Ben takımın hakkını savunuyorum. Diğer hocalar da öyle. Ben bu küfürleri anlamıyorum. Toplumsal durumlarda çok sorumlu olan Çarşı grubu, beni aşağılamaya çalışıyor. Van depreminde tribünde soyunarak onlara destek olmadılar mı bunlar. Rakip olmamız önemli değil, çok takdir ettiğimiz bir grup. Beni aşağılamaya çalışıyorlar ve bunu bu dünyada yaşadığımız bir canlı üzerinden yapıyorlar. Çarşı grubu da bunu yapıyorsa... Ben hiç üzülmedim, aşağılandığımı da düşünmüyorum. Evimde zaten o canlıdan bir tane besliyorum. Hiç de aşağılandığımı zannetmiyorum. Acayip bir yere gidiyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin." (Siyahlabeyaz)