Mehmet Demirkol'dan flaş yorum: "Dünkü oyunun açıklaması yok. Şımarık oyuncular...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol'dan flaş yorum: "Dünkü oyunun açıklaması yok. Şımarık oyuncular...!"

Share This

Mehmet Demirkol, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Başakşehir - Beşiktaş maçı hakkında düşüncelerini belirtti.


siyahlabeyaz | İşte önemli satır başları:

Beşiktaş reaksiyon gösteremedi
Beklediğim gibi bir maç olmadı. Bayern Münih performansından sonra hiçbir şey oynamadılar. Geçen sene Başakşehir'in çok rahat kazandığı maçta bile Beşiktaş bir şey yapmıştı.


Beşiktaş'ın bu futbolunun açıklaması yok
Maçtan sonra Şenol hoca takımın ne kadar kötü oynadığını anlattı. Başakşehir'in Beşiktaş gibi bir takımı yenmesi büyük başarı. Beşiktaş takımında bir standartsızlık var bariz belli oluyor. Dünkü Beşiktaş'ın oynadığı şeyin açıklaması yok. Bir sürü sebep olabilir. Oyuncuların bir şımarıklığı var. 

Beşiktaş'ın bir farkı var
Beşiktaş pas takımı. 4 pas da bir topu ileriye taşıyan bir takım. Sağdan sola çok geniş oynayabilen bir takım. Beşiktaş'ın bir oyunu var. En geniş alanda oynayan takım. Takım boyu en kısa takım. Beşiktaş bunu kaybettiği zaman sıradan bir takım olur.


Başakşehir çok iyi değildi, Beşiktaş vasattı
Dünkü seyircinin yoğun şekilde destek vermesi Başakşehir'i daha çok zirvede tutar. Önemli eksikleri vardı ama iyi oynadılar. Başakşehir'de Fenerbahçe yenilgisi takıma olan güveni geri getirmiş. Başakşehir'in olağanüstü bir oyunu yoktu, Beşiktaş vasat bir oyun sergiledi. (Ajansspor)