Talisca’dan sözleşme şartı; “İmzalarım ama…” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Talisca’dan sözleşme şartı; “İmzalarım ama…”

Share This

Brezilya Milli Takımı’nın aday kadrosuna çağrıldıktan sonra Avrupa’da transfer söylentileri ayyuka çıkan Anderson Talisca için yönetim bir yol haritası belirledi.


siyahlabeyaz | Siyah-Beyazlı yöneticiler, mayıs ayından önce Talisca ile transfer konusunda her hangi bir görüşme yapmayacak.


Şampiyonluk yolunda takımın motivasyonunun olumsuz etkilenmesinden endişe eden yöneticiler, protokol yapmak isteyen Talisca’nın menajerine de “Mayıs ayına kadar bekleyin” cevabı verdi.

Hassasiyet gösterin
İngiliz ve Portekiz basınında bu söylentilerin kasıtlı şekilde köpürtüldüğüne inanan yöneticiler, “Talisca ile sezon sonunda ilk görüşmeyi yapma hakkı Beşiktaş’ın. Bu konudaki önceliklere hassasiyet gösterilmesini bekliyoruz. Sonrasının ne olacağını zaman gösterecek” ifadesini kullanıyorlar.

Şart koşarak imzalarım
Bu arada Anderson Talisca için bir başka iddia daha ortaya atıldı. Brezilyalı oyuncunun menajeri Carlos Leite’nin, Siyah-Beyazlı yöneticilerle yeni sözleşme için görüştüğü ancak serbest kalma tazminatına karşı çıktığı belirtildi. İddiaya göre Talisca, “Beşiktaş’la yola devam ederim ancak Avrupa’dan teklif gelirse bunu değerlendirmek istiyorum. Serbest kalma bedeli koyulmasın” şeklinde ısrarda bulundu

Kaynak : Akşam